Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na gracza serdell

vos

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 5558
Login: vos
Nick oskarżonego: sebixon5
Powód skargi: scam
Data zdarzenia: 22.09.2021
Dowody:  wysłane poniżej
Opis sytuacji: Dogadaliśmy się na giełdzie na cenę 150tyś za pojazd poszliśmy do transakcji wystawiłem samochód zaakceptowałem on wystawił mi zamiast 150tysięcy jakiś domek, próbowałem anulować, aczkolwiek bezskutecznie wielokrotne kliknąłem ANULUJ lecz czas leciał zrobiłem w ostatniej chwili screnn'a  mówiłem mu żeby oddał, a on zmienił szybko właściciela bodajże drugie konto na którym gra co widać na screnn'ie próbował zataić ten samochód czyli ten przekręt wypisywał do mnie że to ja go oszukałem i w ogóle potem ktoś na tym koncie napisał że zrozumiał i odda ten samochód, lecz go nie otrzymałem dostała kolejna go osoba bodajże 3, a teraz już 5 albo 6 jest jego właścicielem więc no nie halo po nim śladu nie było mówił że sprzedawałem niby za PSC. Więc no trochę smutno jest gdyż się dogadaliśmy na taką kwotę i pomimo mojego wysiłku zarobku na ten samochód zostałem oscamowany i gdy próbowałem anulować mi dalej czas leciał. Zostało to przekazane do RCON przez rangę ale pomimo wole napisać jeszcze.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Powiedziałem mu to na Z żeby dobrowolnie oddał nic nie zrobił tylko próbuje zataić ten samochód, a później powiedziałem że napisze skargę.

1.png

2.png

3.png

a więc tak dostałem bana za to ze typ chciał sie odmienic a ja nie chciałem, dałem mu ekskluzywny dom w los santos wiec mysle ze wyszlismy na równo tym bardziej ze na to sie umówilismy miał 10 sekónd na anulowanie więc nie gada głupot, na servwer wydałem ponad 80 zl mam wszystkie faktóry wiec jak macie mi dawac bana za nic to prosze o wzrot kosztów poniewaz nic nie zrobiłem, prosze o unbana... chociaz jesetem niewinny to moge mu oddac kase bo zalezy mi na koncie zmaronowałem 120h i 80 zl 

Nie udawaj przyznaj się do winy bo kolejnego bana  przestń  scamowac ludzi po co wydałes na grę jak scamujesz ludzi i wiesz ze za to jest ban przemyś sutacje jak  nie byłbym  przez cb oscamowany nie dodawał bym skargi chyba logiczne 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.