Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[MAPA] Giełda SF (droższa)

Mamizek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, niżej przedstawiam wam mojego autorstwa projekt giełdy trochę czasu nad nim siedziałem żeby wszystko było ładnie dopracowane (4h)

Oczywiście zapraszam do oceny mapy będzie mi bardzo miło :< 

https://imgur.com/a/HooiyAb 

Na początku macie parking dla aut prywatnych dalej zaczyna sie giełda wyznaczona jest na ok. 40 aut

2 godziny temu, Turbo napisał:

Wykonanie osobiście mi się bardzo podoba lecz miejsce jest bardzo kiepskie, wykasowałeś ogromny budynek i nawet na zdjęciach widać jakiś bugujący się chyba cień po za tym nic nie mam do zarzucenia.

Też się zastanawiałem nad tym cieniem ale myśle że jak będzie tam dużo aut ludzi to nie będzie tak ponuro no i też gdy miało by być to wgrywane na serwer to jeszcze musiał bym dodać kilka elementów jakieś lampy itp bo zapomniałem o tym na końcu. Dzięki za opinie 🙂

W dniu 22.09.2021 o 16:10, Mamizek napisał:

Też się zastanawiałem nad tym cieniem ale myśle że jak będzie tam dużo aut ludzi to nie będzie tak ponuro no i też gdy miało by być to wgrywane na serwer to jeszcze musiał bym dodać kilka elementów jakieś lampy itp bo zapomniałem o tym na końcu. Dzięki za opinie 🙂

nic ci to nie zmieni cień będzie cały czas bo był tam budynek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.