Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Grabsio311

naissik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: naissik
Nick oskarżonego:  Grabsio311
Powód skargi: niekompetentne podejscie do sytuacji / brak wyrozumialosci
Data zdarzenia: 20.09.2021 15:50
Dowody: https://streamable.com/xrw7xo , https://imgur.com/a/YBhVpx3
Opis sytuacji: Opiszę całą sytuację:

1. Zarabiając na kurierze skróciłem w jednym miejscu (tak przyznaję się do tego), ale też w tym samym miejscu skrócił i pojechał pod prąd TypowaDycha (widać na imgurze link wyżej), potem zaczął sępić ode mnie na naprawę gdzie tak naprawdę w tym momencie jest wina obojga, a bardziej jego bo gdyby jechał swoim pasem to nikt by w nikogo nie uderzył. Powiedziałem że nic mu nie zapłacę i mam to gdzieś, pojechałem spowrotem na kuriera po nowe paczki, ponieważ te już były zapewne poniszczone i nie było dalszego sensu rozwożenia ich. Przez tą drogę widziałem że chłop za mną jedzie i jakoś bardziej się temu przyglądałem, a co się stało później to widać.

2. Zacznijmy teraz od tego czemu ta skarga ujrzała światło dzienne. Jak widać chłop mnie blokuje, napisałem reporta - dostał warna. Co mu z tego warna? Nic. Skoro ja mam stać przez pół godziny i użerać się z jakimś cejem bo nie potrafi się przyznać do winy to mam to gdzieś i jade sobie dalej. Ale pomimo tego jak Grabsio wspomniał, cały czas nas specował to powinien w tym momencie wyjść z vanisha, albo dać mu kolejnego warna czy cokolwiek żeby przestał blokować, ale nie i potem ja dostaje prawko za taran? Po prostu śmieszne. Tak naprawdę jakoś mnie nie obchodzi to żeby zaraz miał mi zdjąć to prawko czy co bo to tylko 3h, ale po prostu naucz się cepie nadawać ludziom upomnienia, a nie siedzieć na specu i wpieprzać popcorn.

PS: Dodam że na filmie widać, że starałem się go omijać lecz on mi drogę zajeżdzał

Skarga za nadaną karę jest odrzucana, z skargi wynika, że piszesz skargę, ponieważ też otrzymałeś karę. Witam, zacznę od tego, że było zgłoszenie na Ciebie, bądź osobę z nagrania, nie pamiętam już. Widziałem, że zastawia Cię, gdy chcesz jechać, postanowiłem wymierzyć karę, lecz Ty zacząłeś go taranować, mówiąc, że masz gdzieś prawko, czy coś takiego, jeśli dobrze pamiętam. Gracz otrzymał zakaz prowadzenia pojazdów za blokowanie, lecz Ty otrzymałeś prawko za taran, ponieważ postanowiłeś wymierzać sprawiedliwość na własną rękę, zresztą sam pokazałeś na siebie dowody. Uważam, że Ty jak i gracz nie zachowaliście się odpowiednio, dlatego też otrzymaliście taką samą długość kary, aby było sprawiedliwie. Administracja nie jest w stanie określić co działo się wcześniej, przed wpłynięciem zgłoszenie, dlatego też należy zgłosić i oczekiwać, nie samemu wymierzać sprawiedliwość. Tyle ode mnie, uważam, że zachowanie było, jak najbardziej odpowiednie. Oczekuje na administrację RCON.

Tak jak wytłumaczył oskarżony, administracja nie jest w stanie przewidzieć tego, co działo się przed wystąpieniem incydentu, prawdopodobnie gdybyś nie wymierzał sprawiedliwości samemu (oczekiwał na rozpatrzenie zgłoszenia przez administrację), kara by Cię nie dotknęła. Na wskazanym nagraniu widać, że gracz przeszkadzał Ci w rozgrywce, jednak kara dla was obu została zasądzona wedle regulaminu administracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.