Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Prokop

Revsky

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 4306
Login: Revsky
Nick oskarżonego: Prokop
Powód skargi: Oszuszwo przy wymianie 
Data zdarzenia: 19.09.2021 godz. 20.35
Dowody: https://imgur.com/a/zHQuhBA
Opis sytuacji: Umówilismy sie na kupno samochodu, pytałem czy pojazd jest w benzynie, gracz prokop odpisał mi ze tak a samochód okazuje sie byc w dislu 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [16] Prokop: siema wysłałem skarge zapraszam do zapoznania sie na formu

3 godziny temu, Prokop napisał:

A więc witam wypowiem sie w paru słowach pokaż mi ss z gry gdzie ja tak napisałem logi to nie jest żaden dowód ponieważ tam sobie mozesz wszystko dopisac. poza tym trzeba było sprawdzać co sie kupuje a nie na ślepo brać.

Przed moim zareagowaniem na skargę specjalnie sprawdziłem logi i wszystko się zgadza z logami zamieszczonymi w skardze. 

6 minut temu, mirek_mefedron napisał:

W jaki sposób mogł zobaczyć? Byliście w diagnostyce? Jeździliście wspólnie autem?
W tej sytuacji jedynym wyjściem jest odmiana transakcji między wami.

No mogl pojechac na diagno a tego nie zrobil to niech nie ma do mnie pretensji bo ja sam nie wiedzialem ze to diesel 

napisalem ze tak bo myslalem ze to benzyna 

a okazalo sie teraz ze to diesel

7 minut temu, Prokop napisał:

No mogl pojechac na diagno a tego nie zrobil to niech nie ma do mnie pretensji bo ja sam nie wiedzialem ze to diesel 

napisalem ze tak bo myslalem ze to benzyna 

a okazalo sie teraz ze to diesel

Czyli jest to twój błąd bo zapewniłeś że pojazd jest w benzynie, ostatni raz pytam, Odmienicie się? Jeśli się nie odmienicie zostaniesz zbanowany za oszustwo na silnik pojazdu.

no nie mam jak sie odmienic teraz bo gracz nie napisal odrazu skargi  takze ja pieniedzy nawet nie mam zeby odkupic od niego mam cluba w bernzynie jesli chcesz tro moge ci dac @Revsky za tego sentinela

a jeśli nie to moge sprzedac cluba i ci oddac chajs ale to trzeba poczekac

Godzinę temu, Prokop napisał:

no nie mam jak sie odmienic teraz bo gracz nie napisal odrazu skargi  takze ja pieniedzy nawet nie mam zeby odkupic od niego mam cluba w bernzynie jesli chcesz tro moge ci dac @Revsky za tego sentinela

a jeśli nie to moge sprzedac cluba i ci oddac chajs ale to trzeba poczekac

Ile potrzebujesz czasu na uzyskanie gotówki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.