Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na x-x-x-Arek-x-x-x

Nitro

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 23542
Login: CzajA
Nick oskarżonego: x-x-x-Arek-x-x-x
Powód skargi: gracz napisał reporta i dostałem muta
Data zdarzenia: 07.09
Dowody: Zostałem wyciszony na 2 dni 
Opis sytuacji: spłakał się bo mu nie powiedziałem ile jest warty pojazd a on takie coś robi słabe bardzo słabe. Skarga ta ma na celu powstrzymanie rozprzestrzeniania się konfidenctwa na naszym kochanym serwerze! Proszę o nie nakładanie na mnie punktów karnych, skarga ma na celu jedynie pokazanie jaki jest ten gracz. Jeśli według administracji skarga jest niesłuszna, proszę o upomnienie słowne, więcej razy sytuacja się nie powtórzy i przeniesienie lub usunięcie wątku. W nagłówku działu jest napisane, jeśli gracz uprzykrzył Ci rozgrywkę? Napisz skargę i dlatego to robię, ponieważ czuje się źle z tym, że przez jego zachowanie nie mam możliwości komunikacji
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

image.thumb.png.35cf5d8a3ff2df4a4c400a9bcd0cc676.png

Nie otwierajcie spojlera ok to dla osób o mocnych nerwach

Spoiler

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.