Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Sara

Derionesol

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Oskarżam Całe Sara

Nick pracownika:Sara
Data zdarzenia: 02.11.2020
Opis zdarzenia: Usuwacie cały czas pojazdy z parkingów nawet wtedy kiedy są naparwione i na ręcznym więc dla mnie to jest beka.
Dowody: Możecie sprawdzić sobie w skryptach ostatnie miejsce zatrzymania się id 2127 / jak wyłączyłem silnik i reczny auto było naprawione i stało pod pp na parkingu 2,36 min  więc żal patrzeć na te sara a jak jesteście takie cwaniaki to sami zapłacie 500$ codziennie 

Witaj, nawet jeżeli było naprawione to mogło np, koło wyjeżdżać poza parking albo jakiś element to już mamy powód.

Pod drugie, może nie wiem czy było naprawione bo samochody zniszczone poniżej 500 Punktów możemy zabierać tylko niestety gracze tego nie rozumieją jak np Pan Policjant @Pazdek, który na służbie wlazł mi na lawetę i mówił, żeby ściągał auto, natomiast mu wyjaśniłem, że Jester miał 379 na 1000 punktów.

Jeżeli nie wiesz kto Ci odholował auto no to trudno natomiast jeżeli widziałeś to pisz na niego skargę, ponieważ mamy procedurę, żeby przed zabraniem auta zrobić SS.

2 minuty temu, Tomses napisał:

Witaj, nawet jeżeli było naprawione to mogło np, koło wyjeżdżać poza parking albo jakiś element to już mamy powód.

Pod drugie, może nie wiem czy było naprawione bo samochody zniszczone poniżej 500 Punktów możemy zabierać tylko niestety gracze tego nie rozumieją jak np Pan Policjant @Pazdek, który na służbie wlazł mi na lawetę i mówił, żeby ściągał auto, natomiast mu wyjaśniłem, że Jester miał 379 na 1000 punktów.

Jeżeli nie wiesz kto Ci odholował auto no to trudno natomiast jeżeli widziałeś to pisz na niego skargę, ponieważ mamy procedurę, żeby przed zabraniem auta zrobić SS.

Cytat

jak wyłączyłem silnik i reczny auto było naprawione i stało pod pp na parkingu 2,36 min

Dlaczego mnie oznaczasz? Wasz taryfiaktor jest zabawny @Krychupowinien to jak najszybciej zmienić

1 godzinę temu, Derionesol napisał:

Nick pracownika:Sara

Nie mamy takiego pracownika w naszej frakcji. jeżeli chcesz złożyć na frakcję skargę, to napisz do Opiekuna frakcji, bo wtedy nawet Zarząd jest oskarżany.

§3. Jeżeli w skardze Autor nie zastosuje poprawnie wypełnionego wzoru podanego poniżej, to skarga zostanie automatycznie odrzucona!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.