Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na lczowsky

BarteG

Rekomendowane odpowiedzi

Login: BarteG
Nick oskarżonego: Supporter: lczowsky
Powód skargi: Brak kultury
Data zdarzenia: 01.11.2020 kilkanaście minut po godzinie 19:00
Dowody: Mówił to na voice chacie - nie mam na to dowodów. 
Opis sytuacji: Supporter lczowsky dziś kilkanaście minut po godzinie 19:00 zaczął (przepraszam za wyrażenie) się drzeć na mnie. Powód ? Oczywiście był - ale po co te przekleństwa? Proszę o ukaranie oskarżonego. Powód oczywiście był mały - stałem na miejscu dla TAXI (frakcji SATC) na spawnie San Fierro, dzisiaj w ogóle nie widziałem frakcji SATC oraz podczas "mojej służby" (byłem UBEREM). Gracze masowo prosili o podwózkę - pomagałem im w tym, a osobnik, równocześnie oskarżony lczowsky zaczął mnie wyganiać stamtąd. Po 1 - nie ma tam zakazu postoju dla graczy (jest tylko napis TAXI, który nic nie wnosi), po drugie w regulaminie serwer ProjectRPG, nie widzialem nic na temat zakazu postoju dla graczy na owym miejscu. Tyle z mojej strony - czekam na wypowiedź oskarżonego, oraz na wypowiedź administracji RCON. Dodam jeszcze tylko punkt 4 w regulaminie administracji serwera ProjectRPG - 4. Administracja serwera ma obowiązek zachować kulturę wypowiedzi w stosunku do innych graczy i innych członków Administracji serwera.

Ps. lczowsky zachowaj tym razem kulture 😉 nie wypowiadaj słów (ku**a itp.)

Pozdrawiam, 

BarteG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.