Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na <Fezzi>

dawfex

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na <Fezzi>

Login: <dawfex>
Nick oskarżonego: <Fezzi>
Powód skargi: <Najechanie specjalnie w tył....po pisaniu do niego nie dostałem odszkodowania>
Data zdarzenia: <01.10.2020r.>
Dowody: <film i ss>
Opis sytuacji: <Jak widać gracz Fezzi najechał specjalnie w tył...napisałem do niego o odszkodowanie ale nie odał>
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <tak pisałem na wiadomości>

2020-11-01 14-49-24_Moment(2).jpg

2020-11-01 14-49-24_Moment.jpg

26 minut temu, Fezzi napisał:

U mnie sytuacja wyglądała inaczej, zajechałeś mi drogę i pojechałeś ale widzę, że tak nie było więc zgłoś się do mnie na serwerze to ci oddam te 150$ na naprawę, bo nie chce mi się wykłócać 🤣

Następnym razem proszę nie najezdzaj na tył kogoś specjalnie

Ziomek jak wspominałem u mnie sytuacja wyglądała inaczej, jechałem rozpędzony ty nagle wjechałeś mi na pas skręcając w lewo, moje prawo. U mnie uderzyłem ci w tył samochodu a później podjechałem i walnąłem ci w dupę bo świeżo naprawiłem tego Sultana i się lekko pod denerwowałem. Odezwij się w gierce to ci dam te 150 dolków

7 godzin temu, Fezzi napisał:

Ziomek jak wspominałem u mnie sytuacja wyglądała inaczej, jechałem rozpędzony ty nagle wjechałeś mi na pas skręcając w lewo, moje prawo. U mnie uderzyłem ci w tył samochodu a później podjechałem i walnąłem ci w dupę bo świeżo naprawiłem tego Sultana i się lekko pod denerwowałem. Odezwij się w gierce to ci dam te 150 dolków

To wszystkich będziesz tak traktował @Fezzi......nie dało się podjechać i grzecznie spytać czy faktycznie doszło do kolizji z tobą (ale jak widzisz na filmie nie było nawet ani draśnięcia) 

Więc czekam dzisiaj na serwerze jestem od 15;00 do 17;00 na serwerze (jak coś ulegnie zmianie poinformuje)

Różnie to wygląda z obu stron. Oglądając film dowodowy oskarżyciela widać, że nie było kontaktu, jednak jestem w pełni zrozumienia dla oskarżonego, z synchronizacją w MTA jest różnie, jednakowoż nie rozumiem faktu "odegrania" się oskarżonego na oskarżycielu taranując czysto intencjonalnie. 

Sugeruję się dogadać i zwrócić (przez oskarżonego) kwotę za naprawę pojazdu. Jeżeli nie dojdzie do kontaktu na serwerze w celu oddania należności - możemy dokonać płatności przez system.
Czekam 24h na decyzję obu stron.

@Fezzi to w twoim interesie jest odanie za naprawę, godziny kiedy możesz mnie spotkać na serwerze 15;00 do 17;00... @Volenir zaproponował (możemy dokonać płatności przez system) @Fezzi zastanów się

Jak nie to RECON niech decyduje ...sprawiedliwość musi być i nie popieram co @Fezzi zrobił.

2 godziny temu, Fezzi napisał:

Nie zawszę mogę się dostosować pod twoje godziny grania, przeważnie jestem w godzinach wieczornych albo  po południu, aktualnie mnie nie ma będę jakoś po 19.

Gościu może ty masz czas grac o 19 ale ja nie....masz opcję podaną przez @Volenir

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.