Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na flawora i *Tigera*- oskarżony przez Fugi

Fugi

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @*TiGeR*oraz @flawor
Data zdarzenia:  Około godziny 13 8.15
Opis zdarzenia: Wracam sobie z wakacji a tu widzę auta na parkingu policyjnym ze stały na kogoś posesji. Domku zapomniałem opłacić ale ze auta na parkingu ze u kogoś stały? Mogę się założyć  że one pierwsze stały niż przyszedł nowy właściciel. Proszę żeby osoby które zawiozły auta na pp dały mi SS ze był wtedy nowy  właściciel.  Pozdrawiam
Dowody: https://imgur.com/a/qSN4Z3v

Zostaliśmy zadysponowani do przyjazdu pod domek, gdyż gracz go kupił i stały tam auta Fugiego. Na życzenie gracza odholowaliśmy je. Dokładnie gracz proxu365 nas wezwał. Ja odholowałem 1 pojazd, infernus- więc daje ss poniżej. PS. Na chacie widać nawet jak pisał.

mta-screen_2021-08-17_12-51-26.thumb.png.a9c04b856751fca73b6fe19d8c60e594.pngmta-screen_2021-08-17_12-53-30.thumb.png.de866762196445b5b1c0458692ee8de3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.