Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Bug z pojazdem

Fezzi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem dokonałem wymiany z graczem o godzinie 20:42 (załączam screena)
Po czym wziąłem samochód z Doherty, San Fierro (Parking Policyjny) stał gdzieś z boku pojechałem go naprawić i odstawiłem do przechowalni i wyszedłem z serwera, a teraz wchodzę idę do przecho i patrzę, a samochodu nie ma, klikam F5 i auto jest na parkingu policyjnym (dorzucam screena niżej) z tego co widać to auto zostało tam oddane przez @Krychu, ale proszę zwrócić uwagę na datę i godzinę, a do tego dochodzi ostatni kierowca którym jestem ja, a wtedy tego pojazdu jeszcze nie posiadałem. 😲
DeJTGl4.png

MBV4pyf.png

@Krychu, ale ja po zakupie pojazdu wziąłem go i naprawiłem po czym odstawiłem do przecho i wyszedłem serwera, a po jakimś tam czasie wchodzę na serwer, a pojazdu nie ma w przecho tylko jest na parkingu policyjnym zobacz sobie dokładnie datę zakupu pojazdu i datę w którym został włożony na parking policyjny

8 minut temu, Fezzi napisał:

MORDO ALE ZOBACZ NA DATY OTRZĄŚNIJ SIĘ

I skąd wyciągnąłeś to, że pomagałem przy pościgu jak mnie na serwerze nie było trochę czasu, a jak wchodziłem, to przebiegnąć się po spawnie i wyjśćXD

Dostałem takową informację od SAPD, że Merit brał udział w pościgu, najlepiej jakby ktoś wypowiedział się z pracowników frakcji SAPD.

Pojazd kupowałeś 9 sierpnia, a jak widać na załączonym ss'ie pojazd stoi na parkingu policyjnym od 6 sierpnia. Tego dnia Grzesio uciekał przed SAPD dwoma bądź trzema pojazdami łącznie, wszystkie te pojazdy trafiły na parking policyjny. Co do tego co pisze Grzesio nie wiemy czy opłacił i wyciągnął pojazd, ponieważ nie ma na to jakichkolwiek dowodów, musiałaby to sprawdzić administracja RCON o ile takie coś się zapisuje.

Jeśli jest faktycznie tak jak napisałeś odnośnie tego, że jesteś ost kierowcą to musi być jakiś bug ewidentnie

Ja nie wiem co z wami jest nie tak 🤦‍♂️

Dokonaliśmy wymiany 09/08/2021 godz. 20:42:34 po transakcji poszedłem po Merita który stał zaparkowany na parkingu policyjnym( NIE MUSIAŁEM GO ODBIERAĆ Z PP, STAŁ Z BOKU) był zepsuty więc pojechałem go naprawić i odstawiłem go na przecho, wyszedłem z serwera. Jakoś przed 23 wszedłem na serwer idę do przecho, a pojazdu tam nie ma więc patrzę F5 i pokazuje, że auto jest na parkingu policyjnym. Poszedłem i widać faktycznie, że pojazd został tam włożony 2021-08-06 18:56:02 przez Krychu. Zdziwiłem się bo sam go odkładałem do przechowali po zakupie!?!?

TERAZ MOŻE ZROZUMIECIE

Rzeczywiście był to błąd, ponieważ podczas transakcji pojazd został odesłany tymczasowo z parkingu policyjnego do przechowalni. Jednakże, gracz sprzedał Ci pojazd, który znajdował się w momencie sprzedaży na parkingu policyjnym (nigdy nie wyjął tego pojazdu z parkingu policyjnego). 

W tej sytuacji gracz, który sprzedał Tobie pojazd powinien ponieść koszty wyjęcia tego pojazdu z parkingu policyjnego. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.