Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga Na KRUL.

Mireeek

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: ^Fr3X0N^
Nick oskarżonego: KRUL.
Powód: Nie zna mapy gta sa
Dowody: nie mogę wstawić jak już to na dc Kontakt ^Fr3X0N^#7626
Opis sytuacji: zamówiłem taxi i chłop zawraca na środku drogi hamuje i nie wiem gdzie to jechać nawet gracz @Szym
 napisał mu na lv to się zapytał gdzie to więc kogo wy macie XDD

4 minuty temu, ^Fr3X0N^ napisał:

To podaj dc i pokażę jak hamowałeś na środku drogi 

To ze zahamowaniem mogłem pomylić drogi, zdarza się. Spójrz na moją rangę a potem wymagaj bóg wie czego. Oceną tego czy się nadaje czy nie będzie wynik końcowy egzaminu 

Witam, każdy gracz może się zapomnieć, którą trasą pojechać do celu i mogło się tak wydarzyć, aby nie jechać okrężną trasą to zawrócił na środku drogi. Jeśli nie zna mapy gta sa wyjdzie to na egzaminie kończącym akademie. Poza tym to pierwszą rzeczą w skardze są dowody.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.