Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Mafju

Kolo1324

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8741
Login: Kolo1324
Nick oskarżonego: @Mafju
Powód skargi: Nie spłacenie rat.
Data zdarzenia:Między 03/10/2021, a 01.05.2021.
Dowody: mta-screen_2021-03-10_19-17-16.thumb.png.86977e398333db8e7f3aba173f08f4db.png
Opis sytuacji: Dałem ww graczowi Buffalo w raty. Pierwsza rata był to euros i chyba 20k. Następnie miały być mniejsze raty, nie pamiętam dokładnie po ile, lecz kwota całkowita wynosiła 420k. Gracz spałacił mi jedną ratę, chyba 20k. Potem otrzymałem Bana, lecz teraz gdy został on już zdjęty chciałbym by gracz zwrócił mi resztę pieniędzy. Początkowo termin miałbyć dwa miesiące, lecz został skrócony do miesiąca.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze.

image.thumb.png.1aab4a04f792200c48c3cdf4f31a6c29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.