Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Klakkier

Venny

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 32526
Login: Venny
Nick oskarżonego:  @Klakkier
Powód skargi: podrabianie oferty
Data zdarzenia: 30.07.2021
Dowody: unknown.png.0828e6f3afed16b8c44d955bd1a3e01d.png
Opis sytuacji: kupiłem yankee od gracza klakkier, zapytałem się go o największą ofertę napisał że na jutro (sobote) dostaje 150k. Więc zgodziłem się na zakup gdy napisałem do gracza Szabless na temat tej oferty napisał że mu tyle nie oferował.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.2e0e2e43732498607e91867d22ecce1f.png

No siema więc tak ofertę dostałem jakoś w poniedziałek. Szabless spytał mnie o cenę yankee więc odpisałem mu że cena za yankee to 150k lub 130k tego również nie jestem do końca pewny. Po kilku minutach napisał że zgadza się tylko żebym przetrzymał do bodajże środy bądź soboty nie pamiętam do końca a dostępu do logów z tamtego dnia niestety nie mam. Prosił bym aby administracja sprawdziła logi z tego dnia konwersacji mojej z Szabless. 

No właśnie nie jest to w żadnym stopniu logiczne. Skoro nie zgodziłem się na jego ofertę to logicznym jest, że nie chciałem mu tego za tyle sprzedać, tym bardziej, że dodatkowo chciał w raty. Po chwili odpisał, że jednak weźmie pojazd, więc domyśliłem się, że będzie chciał kupić pojazd za moją cenę. Aczkolwiek śpieszyło mi się ze sprzedażą więc sprzedałem pojazd dla gracza Venny za kwotę 115k. Moim zdaniem Szabless chciał kupić ten pojazd za moją cenę tylko potrzebował dwóch dni, a ja tyle czasu nie miałem gdyż najpierw przekładał termin, a później nie mogłem go złapać na serwerze aby spytać czy jest dalej zainteresowany.

Między wami zaszło po prostu małe nieporozumienie, rozmawialiście o 2 innych kwotach myśląc, że rozmawiacie o jednej, dlatego nie uznałbym tego za podrobienie oferty.
Na przyszłość prosiłbym @Klakkierabyś dokładniej dopytywał gracza o jego ofertę, aby nie było takich nieporozumień.
Odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.