Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

lock

Ziemlan

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć ponownie, niekoniecznie rozumiem skąd ta skarga i zamieszanie. Zacznijmy od tego, że dostałem na Ciebie dwa reporty, że na czacie globalnym podałeś dane osobowe, sprawdziłem to w logach i tak też było, podałeś imię i nazwisko wraz z wyzwiskiem tu cytuję: "jebac [...]". Jako, że report zgadzał się z faktem wyciszyłem Cię za ujawnianie tożsamości osoby. W przeciwieństwie do Ciebie, mixsu napisał samo... no wlaśnie, przezwisko? Domyślam się, że nie jest to twoje nazwisko. Gdyby tak bardzo zależało Ci na tym, by je kryć nie wpisywałbyś sobie go w nicku. Chciałbym też dodać pewną uwagę i właściwie pytanie z mojej strony. Dlaczego tutaj kryjesz, co napisał Mixsu skoro w apelacji od kary nie miałeś problemu z brakiem cenzury? Z kolei następne zapytanie z mojej strony, bo o ile pierwszego reporta nie przyjąłem, tak drugi zaakceptowałem - czemu tego nie uwzględniłeś? Bardzo ciekawą rzeczą jest też wasz humor, bo pierwsze słyszę żeby ktoś dla żartów podawał wzajemnie swoje dane osobowe. Może jestem zaślepiony, ale nie widzę tutaj żadnego aspektu faworyzacji. To tyle z mojej strony.

1 godzinę temu, Ziemlan napisał:

Szczerze to w siurze mam to, że ktoś podaje moje dane osobowe w giereczce komputerowej, a samą apelke pisałem na szybko i nie zakrywałem tego bo mi na tym nie zależało, teraz to zakryłem ponieważ mixsu mnie o to poprosił.

A to dopiero ciekawe. Żeby kolega musiał się dopraszać o to byś zakrył swoje dane. 🤔

1 godzinę temu, Ziemlan napisał:

Wspomnijmy jeszcze do tego, że mixsu napisał do ciebie, abyś mi dał mute  na 5 minut a nie na 999d, nwm chciałeś mu się podlizać czy co?

Absolutnie nie, gdyby nie to, że nie było administratora RCON prawdopodobnie skończyłbyś z banem permanentnym za ujawnianie danych drugiego gracza.

Przed chwilą, Ziemlan napisał:

Wspomnijmy o tym, że on zaczął jako pierwszy wyjawniać dane 🙂

To ja też chciałbym wspomnięć o tym, że report poszedł tylko i wyłącznie na Ciebie i tamtego nie miałem okazji dostrzec.

Po drugie report nie służy do śmieszkowania tylko do zgłaszania problemów.

Sprawę pozostawiam dla ARCON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.