Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

🚗 Aktualizacja zbiorowa: nowy system handlingów, tuner programowy i nowa aktywność!

Sky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, we_wc napisał:

A co z autami które miały programy na 1000pkt i 2.0bar? Trzeba będzie jeszcze raz wszystko robić? Ogólnie git, ale duża aktualizacja, sporo sie pozmieniało, trzeba będzie poogarniać, ale wsm fajnie, będzie coś do roboty na serwie, bo już się odechciewało grać...

Jak w aktualizacji - pierwsza konfiguracja w przypadku posiadanego programu będzie darmowa (nie wliczając doliczki tunera). Więc tak - trzeba zrobić od nowa konfigurację w programowym, ale nie zaboli ona aż tak po portfelu jak przy pierwszym montażu (5k).

• Super 2

Teraz, Sky napisał:

Jak w aktualizacji - pierwsza konfiguracja w przypadku posiadanego programu będzie darmowa (nie wliczając doliczki tunera). Więc tak - trzeba zrobić od nowa konfigurację w programowym, ale nie zaboli ona aż tak po portfelu jak przy pierwszym montażu (5k).

System programów się zmienił, jaki tuner będzie w stanie zrobić mi teraz dobry program? Ale z drugiej storny to git, ogólnie aktualizacja na plus i aż mi się grać zachciało, tylko jeszcze pytanie, jak jest przerwa techniczna, to co z nagrodami dziennymi? Ja jeszcze nie odebrałem, zdąże? xD

2 minuty temu, we_wc napisał:

System programów się zmienił, jaki tuner będzie w stanie zrobić mi teraz dobry program? Ale z drugiej storny to git, ogólnie aktualizacja na plus i aż mi się grać zachciało, tylko jeszcze pytanie, jak jest przerwa techniczna, to co z nagrodami dziennymi? Ja jeszcze nie odebrałem, zdąże? xD

Przerwa jest między 02:00 w nocy a 9:00 rano (oczywiście jak się wyrobimy to zakończy się szybciej), więc nagrodę za dziś każdy jest w stanie standardowo odebrać.

• Super 1

1 godzinę temu, Sky napisał:

Co jest ważne! Styl jazdy bardzo wpływa na zadowolenie klienta, co będzie się przekładać na końcowe wynagrodzenie za zlecenie.

Chodzi o uszkodzenia czy o przekraczanie prędkości? Czy może jeszcze coś innego?

Edytowane przez BorsukBadger

Z reputacją przesadziliście. Żeby pracować bez przerwy gdzieś 20 godzin na magazynie by odblokować jakieś kosiarki??? Bez premium zdobycie 100 punktów reputacji jest bardzo mozolne i trwa kilka godzin. Dla nowych graczy może to być odpychające mając do dyspozycji 3 prace z tą 1 na której jest tylko sens pracować by coś odblokować. Sam jakoś 3 dni temu odblokowałem kutry, a dzisiaj kuriera grając prawie po cały dzień przez te kilka dni, nie spędzając całego czasu gry pracując na magazynie. Nie każdy ma ochotę pracować na jednej pracy 8 godzin dziennie i płacąc na premium. Proszę, przywróćcie stare wymagania dotyczące reputacji, albo chociaż je obniżcie, bo są one według mnie absurdalne dla graczy takich jak ja , mających przegrane +/- 50 godzin na serwerze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.