Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na lordkebab

damixu

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na @lordkebab

UID: 20036
Login: damixu
Nick oskarżonego: lordkebab
Powód skargi: Kradzież 11 zestawów naprawczych z bagażników trzech pojazdów, oraz jednego akumulatora i kanistra.
Data zdarzenia: 14/07/2021 20:11:06 - Tampa, potem 20:11:51 - Primo.

Dowody: Zamieszczam jedynie dowody w postaci screenów z ostatnim kierowcą, godziną i bagażnikiem. Niestety nie dokumentuję tego, że w każdym pojeździe mam akumulator, kanister + full naprawek, ale będzie w logach, godzina jest dokładna.

Opis sytuacji: Dnia 14.07.2021 gracz @lordkebab poprosił mnie o pożyczenie jakiegoś samochodu. Udostępniłem mu kluczyki do Tampy 4473 oraz do Primo 5985 i Eurosa 13375. Dopiero po audycji zorientowałem się, że w Eurosie mam opróżniony bagażnik z naprawek, aku i paliwa, a kiedy wróciłem na swoją bazę zastałem pojazdy z otwartymi bagażnikami i zabrane wszystkie naprawki. Łącznie 11 zestawów naprawczych. Pomijam, że jego kolega ziomek200 utopił mi auto, a Euros był rozwalony (mniej niż 40%). Nie robię sobie zdjęć pełnego bagażnika, więc w celu udowodnienia kradzieży jestem zmuszony poprosić administrację RCON o sprawdzenie logów gracza lordkebab z 14/07/2021 20:11-20:12, może znajdzie się też dowód na opróżnienie Eurosa, może w tym samym czasie przeładowywał.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  poniżej. 

primo.jpg

tampa.jpg

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.