Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Jurga

PatelniaW

Rekomendowane odpowiedzi

Login: ubsti
Nick oskarżonego: Jurga
Powód skargi: Bezpodstawne nałożenie kary, nadużywanie uprawnień Administratora (Supportera)
Data zdarzenia: 13.07.21r. ok. godziny 2:00
Dowody: (brak) ale jurga napisał ze takowe posiada.
Opis sytuacji: O godzinie 2:00 będąc na duty frakcji SATC jechałem z klientem @urbanixon.gs z Fort Carson w kierunku San Fierro aż nagle dostałem Network Trouble (NT) po wróceniu mojego łącza internetowego zauważyłem, że  mój pojazd frakcyjny (admiral) wylądował w wodzie. Po krótkim czasie czekania auto nie pojawiło się na lądzie więc napisałem reporta z prośbą o pomoc w wytepaniu pojazdu z wody po 5minutach @Jurga teleportował się do mnie z zapytaniem o id pojazdu gdy odpowiedziałem ze nie znam id pojazdu ponieważ jest to pojazd frakcyjny supporter postanowił dać mi zakaz prowadzenia pojazdów na 2dni z powodem: odwalanie na służbie a @Aveorównież dal zakaz prowadzenia pojazdów na 1dzień z takim samym powodem. Jest to moja pierwsza kara na serwerze i uważam iż jest ona niesłuszna dlatego piszę takową skargę.

§ 6 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Nie wyglądało to na NT ponieważ już widziałem waszą wcześniejszą droge do owego miejsca v-max przez miasto przez droge z ograniczeniem 120km/h.  I nie wciskaj mi tutaj kitu jak sam mogłeś jeszcze wysiąść z pojazdu i odrazu pobiec za pojazdem. Kolejna sprawa jest taranowanie się na bramkach gdzie nie jest to normalne i powiedz czy w regulaminie frakcji pisze że taksówka ma być nieskazitelnym stanie? 

Wracając do twojego kolegi Aveo też okazał sie nie lepszy + zwyzywając co popadnie na VC więc samo to mówi jaki mieliście cel owej podróży.

Po pierwsze zacznę od tego żebyś nie machał tą formułką "§ 6 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary." w każdej skardze na ciebie bo jest to już mało śmieszne.
Po drugie było to NT tak jak napisałem wyżej gdy wszystko wróciło do normy byłem poza pojazdem który był w wodzie.

Dlaczego postanowiłeś mi zabrać prawko po tym jak dowiedziałeś się, że jest to pojazd frakcyjny oraz dlaczego dostałem kare na 2 dni a aveo na 1 dzień gdy w regulaminie macie napisane "9. Zakazuje się nierównego traktowania graczy przez Administrację serwera." 
 V-maxem w godzinach 23:00-6:00 obowiązuje taryfa nocna, która pozwala mi jechać w miejscach do 120km/h w nieograniczonych prędkościach a co do rozwalonego pojazdu frakcyjnego to: "
11. Taksówki na postoju mają być w pełni naprawione." polecam doczytać regulaminy zanim zaczniesz nimi machać na prawo i lewo bez jakiejkolwiek wiedzy. 
Taranowanie na bramkach to ja byłem ofiarą w tamtej sytuacji XDDD. 
Proszę o ukazanie dowodów w których podobno jesteś posiadaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.