Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Karoleq112

Kardiniusz

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na Karoleq112

UID: 4743
Login: Kardiniusz
Nick oskarżonego: Karoleq112
Powód skargi: scam na 360k (nie spłacił rat)

Data zdarzenia: 05.07.2021r
Dowody: (zwykły ss --> mta-screen_2021-07-05_14-27-06.thumb.png.dbb83fc04638579b1ab941c6ecff8eee.png

(Przybliżony ss ---> image.png.bff74c4c266d58cde77eac9e6cf7ed9a.png
Opis sytuacji: Sprawa wyglądała w sposób następujący , chciałem wymienić się z graczem o nicku Karoleq112 mojego cluba z prawie ft na jego jestera na id , lecz żeby mniej więcej wymiana była opłacalna gracz powinien dopłacić , a przez to ,że nie miał aktualnie pieniędzy to dałem mu czas na spłate do 11 w raty , później okazało się , że club pozmieniaj właścicieli , dowiedziałem się także od karolqa , że mój ojciec to "striptizer" , nie wnikam. No niestety gracz do dziś rzadko się pojawia na serwerze , a jak się pojawia to poodwalać. Oczekuje na wyjaśnienie sprawy i oddanie mojej zaległej kasy którą na 100% ma Karoleq przy sobie bo cluba tak jak wcześniej wspominałem sprzedał. (ps: na ss jest podane ,że 330k ma donieść , lecz później okazało się , że jester nie miał LPG , i sam @Karoleq112 Zaproponował ,że doniesie dodatkowe 30k za to , że tego lpg nie posiadał ,  czyli 360k 🙂 , tych pieniędzy także nie dostałem.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.2f796ab56991a767fcfd1747cec477aa.png

Edit:: wysłałem oskarżonemu link do skargi na dc 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.