Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skargą na czarnydolarek

MAF1N

Rekomendowane odpowiedzi

Zacznijmy od tego, że odmiana nie może zostać wymuszona. Konwersację z graczem rozpocząłeś od słów "(...) możemy się odmienić bo ludzie piszą, że fest straciłem pls?", zatem z góry należy przyjąć, że zgodziłeś się z ofertą przekazaną przez gracza, przeprowadzając wymianę. 

Gracz nie stwierdził, że oferta dla niego była wymyślona, przyznał że takową otrzymał za pośrednictwem komunikatora TeamSpeak. Nie ma znaczenia kto tego dokonał w tej skardze.

Odnosząc się do wypowiedzi oskarżającego w skardze pod podanym linkiem:

Cytat

To jeżeli kolega co ma dajmy 100 majątku napisze mi że daje mi offke 3kk to moge wszystkim pisac że mam offke 3kk xD?

Oferta jest kwestią, która nie wiąże Cię z graczem, oferta stawia pogląd na sytuację wymiany i w żadnym wypadku nie musisz się zgadzać na nią, również możesz zweryfikować poprawność oferty. Tak jak zostało wspomniane przez Zebrę:

Cytat

Troszkę nie rozumiem, dlaczego nie zapytałeś znajomych o poradę przed kupnem pojazdu, tylko dopiero po? 

Koniec końców facto sądzę, że sam gracz mógł nie być świadomy o wartości jego pojazdu ze względu na wiele zmiennych. Nie nastąpiło tutaj zaniżenie ceny rynkowej, ani nie stwierdzono zawyżenia. Dokonałeś transakcji pojazdem, którego wartość również jest w takim przypadku niemierzalna, lecz porównywalna. Z tego też powodu skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.