Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na mixxx

Bartek2013

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6058
Login: Kamyczorek
Nick oskarżonego: Mixxx
Powód skargi: taran i brak zapłaty
Data zdarzenia: dzisiaj 20:29
Dowody: https://imgur.com/a/FO3f6Qb
Opis sytuacji: odpisywałem graczowi i zatrzymałem się na drodze, a delikwent z prędkością 192km/h uderzył w prawy bok infernusa wyrządzając szkody na 360$ - po uderzenie paluchem przytrzymał "z" i krzyknął cytuje "kurwo głupia płać"
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.b80c438a548f9c13e9b15ed550412919.png

Spoiler

Witam,też twoja wina stałeś na środku drogi i też moja,wielkie sory,ale żeby odrazu płakać na forum to też śmieszne to.Współczuje twoim znajomym takiego znajomego,a co to tego cytatu to jak mogłem cię wyzwać skoro nie mam 750rep?fajnie zmyślone słowa..

IMG_20210705_220123.png

20 godzin temu, Mixxx napisał:
  Pokaż ukrytą zawartość

Witam,też twoja wina stałeś na środku drogi i też moja

Co nie zmienia faktu że to TY, wjechałeś mu na czołówkę skacząc z górki. Wystarczy spojrzeć na nagraniu na twoją jazdę, także gdyby gracz stanąłby prawidłowo a nie częściowo na swoim pasie, to oberwałby jeszcze bardziej. 

Oskarżony zostaje ukarany zatrzymaniem prawa jazdy na okres 6 godzin.
Przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.