Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Norbercik.

Kamcio.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6428
Login: Kamcio.
Nick oskarżonego: @Norbercik.
Powód skargi: vdm oraz bk
Data zdarzenia: 3 minuty temu
Dowody: https://imgur.com/sUGbdjj
Opis sytuacji: Nie chciałem sprzedać domku. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Norbercik. informuje o skardze oraz wysyłam wiadomość na pw z info.

mhm, taran jak widać jest i nie zaprzecze, ale bk to 4fun i nie mialem na celu nikogo obrazić i na ss widać dokładnie ze bylo to dla jaj bo napisałem "nie no kc" image.png.7d0c72ab86243c2eb180bda475d9cc46.png

I szczerze powiedz mi, jaki był powód napisania skargi, bo ani nie popsułem Ci rozgrywki tym taranem, ani nie chciałem cb obrazić (( komentarz wyżej )). Nie rozumiem po co takowa skarga ❤️ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.