Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na CzarnyDolarek

MAF1N

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MAF1N
Nick oskarżonego: CzarnyDolarek
Powód skargi: Oszutwo, fake oferty oraz Niegodne reprezentowanie Administacji 
Data zdarzenia: 23.06.2021
Dowody:

Logi z rozmowy 

'[2021-06-23 14:42:03] [Output] : >> [3] CzarnyDolareK: kurwa mozemy sie odmienic bo ludzie pisza że fest stracilem pls?
[2021-06-23 14:43:05] [Output] : << [3] CzarnyDolareK: Sam pisałeś urząd, sorry ale jak każdy ma się odmieniać jak ktoś straci to nie ma sensu
[2021-06-23 14:43:12] [Output] : << [3] CzarnyDolareK: To się nazywa handel
[2021-06-23 14:43:23] [Output] : >> [3] CzarnyDolareK: Ale pisales że masz offke 1.25kk
[2021-06-23 14:43:34] [Output] : << [3] CzarnyDolareK: No i miałem taką
[2021-06-23 14:44:49] [Output] : >> [3] CzarnyDolareK: czyli neiu ma szans na odmiane nie przemyslalem fest tego sob
[2021-06-23 14:46:13] [Output] : >> [3] CzarnyDolareK: ale mordo jak niby miales 1.25kk offke jak pisza wszyscy ze to max 800k warte XD
[2021-06-23 14:46:38] [Output] : << [3] CzarnyDolareK: Taką dostałem i też nie mam pełności że ta osoba też mnie nie oszukała
[2021-06-23 14:48:27] [Output] : >> [3] CzarnyDolareK: masz dowody na te offke?
[2021-06-23 14:49:13] [Output] : << [3] CzarnyDolareK: Nie, ponieważ wtedy to usłyszałem na teamspeak jak siedzieliśmy z kilkoma osobami   (( zacznijmy od tego że ts3 nie jest oficjalnym komunikatorem wiec to że dostales tam offke nie oznacza że obowiązuje ona na serwie))

[2021-06-23 14:52:31] [Output] : G> CzarnyDolareK: Gościu stracił mówi się trudno i idzie się dalej  (( Tutaj sam się przyznajesz że pojazd nie jest tyle warte ile pisaleś))

[2021-06-23 14:52:44] [Output] : G> CzarnyDolareK: Handel, tutaj nie ma miejsca na pomyłkę
[2021-06-23 14:52:53] [Output] : G> CzarnyDolareK: No stracił i co mam powiedzieć ((Tutaj również potwierdzasz że stracilem czyli potwierdzasz że pojazd nie jest tyle warte ile pisales)

[2021-06-23 14:54:28] [Output] : G> CzarnyDolareK: Administreacja to też gracze tylko mają dostęp to komend ((NIE ZMIENIA TO FAKTU ŻE POWINNA GODNIE REPREZENTOWAĆ SERWER A OSZUKIWANIE GRZACZY JAKO CZŁONEK ADMINISTRACJI NIE ŚWIADCZY DOBRZE O TOBIE JAK I SERWERZE))

[2021-06-23 14:54:44] [Output] : G> CzarnyDolareK: Nie wiem czemu zawsze uważacie że administracja jest inna

[2021-06-23 14:57:03] [Output] : G> CzarnyDolareK: Powiem tyle, handel, handel, handel. Tutaj jak się pomyślisz nie ma czasu na odwrót

Opis sytuacji:witam dzis zostalem oszukany przez pewnoego suporrtera który zarzekał sie że ma offke 1.25kk za swój pojazd (sabra 58id) wiec zaproponowal mi wymiane za mojego bulleta po wymianie okazalo sie że jego pojazd jest dużo mniej wart niż wcześniej pisal co suporter sam przyznał, że ta offka za jego sabre była fejkiem od jego kolegi który nawet nie ma tyle majątku, bardzo bym prosił o nakzanie odmiany ponieważ zaufałem członkowi waszej administracji który jak sie później okazało po prostu mnie oszukał. Myślę że niegodne jak na członka Administacji jest wykorzystywanie zaufania ze strony gracza oraz po prostu jego oszustwa

NAJWAŻNIEJSZE LOGI POGRUBIŁEM I DODAŁEM DO NICH MÓJ KOMENTARZ I OZNACZYLEM GO : ((KOMENTARZ))

Screenshot_20210623-150419_Chrome.jpg

1 godzinę temu, CzarnyDolareK napisał:

Może zacznę od pokazania właśnie tego: 

Screenshot_2021-06-24-07-37-04-20.thumb.jpg.4c0fb3343e66b31b1dcde11854226063.jpg

Tak jak pisałem wcześniej z Tobą na ten temat, fakt jak rozmawialiśmy z małą grupką osób na TS3 jedna osoba z serwera zaproponowała mi za Sabre 1.250kk. Nie mogę być pełny na 100% że gracz sobie najzwyczajniej nie żartował. Zapytałeś mnie się jaką dostałem ofertę, więc Ci odpowiedziałem taką jaką w ostatnim czasie usłyszałem. Jeśli każda osoba na serwerze by miała jaki problem że straciła pieniądze podczas handlu podjazdami to by nie było sensu. Nie pospieszyłem Cię ani Ci nie groziłem że masz się ze mną wymienić. Czasem trzeba nam jedną rzeczą poświęcić nawet pół dnia żeby podjąć dobrą decyzję, a Ty ją nagle podjąłeś. Po całej wymianie podjazdami gracz pisze że chcę się odmienić, ponieważ stracił trochę gotówki.... Gdzie jeszcze sam przed wymianą chciał pojechać do urzędu aby się wymienić. Pośpiech jest najgorszą rzeczą w takich rzeczach. Śmieszy mnie najbardziej rzecz że gracz chcę się tylko odmienić po grono jego znajomych powiedziało mi że się nie opłaca ( koledzy mogli Ci powiedzieć przed wymianą, jeśli dla nich się nie opłacało ). Tutaj można porównać lekko życie realne. Podczas handlu nie ma miejsca na pomyłki. Oczekuję na rozpatrzenie tej sprawy przez Administrację 

Doszło do wymiany ponieważ powiedziałeś mi że masz offke 1.25kk w co ci uwierzyłem bo jestes członkiem administracji i dążyłem cie zaufaniem po wymianie okazalo się że offke te dal Ci twój kolega co nawet nie ma takiego majątku plus ts3 nie jest oficjalnym komunikatorem serwera więc ta offka nie obowiązywała na aserwerze czego też nie wspomniałeś ty jako administrator powinieneś świecić przykładem a nie dawać fake offki

19 minut temu, Zebra napisał:

Troszkę nie rozumiem, dlaczego nie zapytałeś znajomych o poradę przed kupnem pojazdu, tylko dopiero po? 

Ponieważ administrator podal mi jak się później okazało fake offke od jego kolegi i zadowolony ze swojej transakcji chciałem się pochwalić znajomym po czym okazało się że oferta była fałszywa od kolegi suportera który mnie oszukał i że pojazd jest dużo mniej wart 

1 minutę temu, rzebra napisał:

Ponieważ administrator podal mi jak się później okazało faje offke od jego kolegi i zadowolony ze swojej transakcji chciałem się pochwalić znajomym po czym okazało się że oferta była fałszywa od kolegi suportera który mnie oszukał i że pojazd jest dużo mniej wart 

No i zaufałem dolarkowi ponieważ Jest Administratirem i myślałem że można mu ufać

W dniu 26.06.2021 o 20:56, rzebra napisał:

Ponieważ administrator podal mi jak się później okazało fake offke od jego kolegi i zadowolony ze swojej transakcji chciałem się pochwalić znajomym po czym okazało się że oferta była fałszywa od kolegi suportera który mnie oszukał i że pojazd jest dużo mniej wart 

(...)

Po czym stwierdzasz, że członek administracji Cię oszukał? Czy rzeczony 'kolega' jest w stanie potwierdzić, że takiej oferty nie było?

11 godzin temu, Volenir napisał:

Po czym stwierdzasz, że członek administracji Cię oszukał? Czy rzeczony 'kolega' jest w stanie potwierdzić, że takiej oferty nie było?

No tym że to jest jego kolega który nie ma nawet takiego majątku 

Do tego suporter sam się przyznał że pojazd nie jest tyle wart ile niby mial offke  pisząc to: 2021-06-23 14:52:31] [Output] : G> CzarnyDolareK: Gościu stracił mówi się trudno i idzie się dalej

Twierdzę, że Supporter napisał tak po zakończonej transakcji po tym, jak się dowiedziałeś o rzekomej niższej wartości pojazdu i napisałeś o tym na czacie premium. Nie można stwierdzić czy Supporter celowo zawyżył cenę, opierając się "kolegą", który takiej oferty nie mógł pokryć.

11 godzin temu, Volenir napisał:

Twierdzę, że Supporter napisał tak po zakończonej transakcji po tym, jak się dowiedziałeś o rzekomej niższej wartości pojazdu i napisałeś o tym na czacie premium. Nie można stwierdzić czy Supporter celowo zawyżył cenę, opierając się "kolegą", który takiej oferty nie mógł pokryć.

To jeżeli kolega co ma dajmy 100 majątku napisze mi że daje mi offke 3kk to moge wszystkim pisac że mam offke 3kk xD?

A z resztą volenir, Jak to wygląda okazały wyżej supporter usłyszał na nie oficjalnym komunikatorze serwerowym przez głosy że jego kolega da tyle, i do tego jeszcze nie napisał mi tego przed kupnem że na ts3 dostał taką offkę. Według mnie to śmierdzi scamem z kilometra 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.