Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

znikniecie pieniedzy

nz.brisuu

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

z logów wynika, że regularnie wydawałeś pieniądze przez ostatnie dni (ostatni wydatek to chociażby na opłacenie mandatu z fotoradaru). Nie zauważono zatem większych kwot na Twoim koncie w ostatnim czasie.

Jednak żeby się upewnić i przyjrzeć głębiej, podaj mi ostatnią znaną Ci kwotę. Może to być w formie zrzutu ekranu z gry lub logów z MTA.

20 godzin temu, Brisu_.cj napisał:

Niestety, ale mam tylko tyle, miałem więcej ponieważ zarabiałem (widać to po moim wzroście RP), pieniądze nie wiem gdzie się podziały.

screen.png

Takowy stan pieniężny miałeś do dnia 24 maja, później dokonywałeś operacji wymiany z innymi graczami, wypłacałeś z bankomatu regularnie pieniądze, chociażby pokaźną kwotę dn. 7 czerwca, które wykorzystałeś do wymiany z graczem. Od tamtego czasu przez cały czas regularnie wydawałeś pieniądze (ostatnia transakcja to chociażby fotoradar, która wyczyściła Ci saldo w portfelu). Sytuacja, w której udział brała @Zebra odbyła się po Twoim banie za wykorzystywanie błędu ze sweeperami. W momencie, kiedy zostało to uregulowane, nie ma sensownego powodu, aby te pieniądze ci zniknęły z konta ponownie.

Jeśli posiadasz jeszcze jakieś dowody na posiadany stan majątkowy, daj znać. Temat pozostawiam otwarty jeszcze przez jakiś czas.

Miałem dowody ale przed wymianą dysku, nie wiem, może macie gdzieś w logach że miałem ową ilość pieniędzy.

6 minut temu, Volenir napisał:

ostatnia transakcja to chociażby fotoradar, która wyczyściła Ci saldo w portfelu

Fotoradar by mi chyba nie zabrał 150k,

Reasumując ja bym sprawdził logi, lecz one by pewnie nic nie dały, po banie wróciłem na serwer, żeby spłacić dług na który zarabiałem dość spory czas, gdy wszedłem i podszedłem do bankomatu zobaczyłem że mam tylko 9k. Włamu na pewno nie było ponieważ na forum było widać kiedy ostatnio byłem na serwerze.

W dniu 22.06.2021 o 13:14, Brisu_.cj napisał:

Fotoradar by mi chyba nie zabrał 150k,

Nie zabrał tyle, zabrał mniej z tego względu, że miałeś przy sobie mniej niż fotoradar chciał zabrać. Nie zmienia to faktu, że dalej nic nie wskazuje na to, że pieniądze "wyparowały" tak znikąd. Ban nie zabiera pieniędzy, zatem musiało się coś stać przed tą sytuacją. Pomocne byłoby, gdybyś powiedział mi, czy przed otrzymaniem bana wypłacałeś/wpłacałeś znaczną część swoich pieniędzy.

Nie do końca. Przejrzałem Twoje logi z zakresu 4 tygodni i nic nie wskazuje na to, że takową gotówkę miałeś przy sobie. Mogę jedynie przyznać, że wypłacałeś dużą część swojej gotówki dn. 7 czerwca (wypłata z bankomatu na kwotę 430k), które potem wykorzystałeś na wymianę z graczem.

Sytuacja z Zebrą zdarzyła się jednorazowo i była to kontrolowana, wyjaśniona kwestia. W związku z czym temat zamykam z uwagi na brak poszlak, aby to była wina z naszej strony. Pieniądze nie mogą od tak "wyparować" bez znaczącego śladu w logach.

Dodatkowo po przeanalizowaniu logów znalazłem ciekawą transakcję, którą wyjaśnisz w apelacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.