Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza SkrzaT

urbanixon.gs

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 11996
Login: urbanixon
Nick oskarżonego: SkrzaT
Powód skargi: Brak spłaty składek organizacyjnej 
Data zdarzenia: 21.05.2021
Dowody:  +do tego dochodzi składka z soboty 19.06.2021

Spoiler

image.png.6dd1f56d264eabfaca9ab9d9b33cf286.png

Opis sytuacji: Gracz nie zapłacił składki po czym wyszedł z organizacji. Mówił że nie zapłaci składki bo nie użytkuje pojazdów był to bardzo chamski incydent
chciałem dać graczowi wiecej czasu na spłatę ale gracz powiedział że i tak nie zapłaci

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

unknown.png

Zacznę od tego, że jestem założycielem tej organizacji i miesiąc temu zrzekłem się do niej praw na rzecz Aiszmaks.gs.
Od razu poinformowałem wszystkich z zarządu że nie będę się angażował w żadne sprawy organizacji, nie będę korzystał z pojazdów, oraz nie będę wpłacał składek.

Jako iż wszyscy z zarządu to moi "kumple z podwórka" myślałem, że zaakceptują moją decyzję ale nie. Zaczęli domagać się kolejnych wpłat mimo że mój wkład w organizacje jest o wiele wiele większy niż 2400$ które rzekomo jestem winien.
Urbanixon.gs w jako dowód zamieścił ssa z discorda gdzie ewidentnie jest napisane, że w przeciwnym wypadku gdy nie zamieszczę wymaganej kwoty w bankomacie organizacji zostanie dopisany mi minus.
W regulaminie jest napisane: w przypadku otrzymania 3 minusów gracz zostaje zdegradowany lub wyrzucony.(dodam, że to ja pisałem regulamin który ciągle funkcjonuje)
Nigdy nie otrzymałem żadnego minusa.
Z organizacji wyszedłem to prawda ale dopiero w momencie gdy urbanixon wyrzucił mnie z organizacyjnego discorda.
Urbanixon.gs ma chyba do mnie jakąś zwadę i próbuje wszystkich nakręcać przeciw mnie.
Rozumiem, regulaminu trzeba przestrzegać ale mój wkład w tą organizacje był bardzo duży i myślałem, że zarząd postąpi honorowo i pozwolą mi pozostać w organizacji za darmo.
Serwerowa kasa jest chyba ważniejsza niż rzeczywisty kontakt.
Urbanixon.gs ma chyba do mnie jakąś zwadę i próbuje wszystkich nakręcać przeciw mnie.
Urbanixon.gs to dobry chłopak, bardzo go lubię znamy się od małych bajdli ale dziś ewidentnie się pogubił.

Na pierwszy zarzut nie wiem co odpowiedzieć bo to nie prawda, jedynie kwestionowałem twoje umiejętności z przedmiotów ścisłych, wtedy brzydkim słowem się ze mną pożegnałeś i wyrzuciłeś z dc.

A jeśli chodzi o drugi zarzut to mówiłem to wielokrotnie i za każdym razem gdy mnie o te składki męczyłeś.

Składki płaciłem normalnie gdy byłem Liderem. Ostatnia moja wpłacona składka to ostatni tydzień mojej służby jako lider. Można to sprawdzić w banku.

Hej, zauważyłem że podczas rozmowy padła osoba Aiszmaks - rzekomy nowy lider organizacji.

Chciałbym usłyszeć z dwa słowa od niego po krótce jak on to widzi, m.in czy miał styczność z tym na co zarzeka sie @SkrzaT z i czego postanowił się "zwolnić"

@Aiszmaks.gsproszę o twoją wypowiedź 🙂

Od siebie mogę dodać tylko tyle, że w tej sytuacji zawiodła komunikacja. Dokładnie już nie pamiętam jak przebiegała rozmowa ze @SkrzaT ale cenie sobie porządek i wiem, że jakby nie chciał płacić to został by od razu zkickowany. Nie ważne, że nie był już szefem ale nadal był członkiem, a zgodnie z regulaminem każdy powinien zapłacić, obojętnie czy siedział czy leżał czy nic nie robił. Ogólnie to mi obojętnie jak sytuacja zostanie rozpatrzona. Znamy się to możemy to sobie wyjaśnić samemu.

49 minut temu, Aiszmaks.gs napisał:

Od siebie mogę dodać tylko tyle, że w tej sytuacji zawiodła komunikacja. Dokładnie już nie pamiętam jak przebiegała rozmowa ze @SkrzaT ale cenie sobie porządek i wiem, że jakby nie chciał płacić to został by od razu zkickowany. Nie ważne, że nie był już szefem ale nadal był członkiem, a zgodnie z regulaminem każdy powinien zapłacić, obojętnie czy siedział czy leżał czy nic nie robił. Ogólnie to mi obojętnie jak sytuacja zostanie rozpatrzona. Znamy się to możemy to sobie wyjaśnić samemu.

Przecież od kilku tygodni powtarzam, że składki nie zapłacę. Dzwoniłeś nawet do mnie na telefon i ci to wtedy powtórzyłem po raz kolejny. Nie chciałem płacić i nie zostałem wyrzucony. Komunikacja nie zawiodła tylko wasz odbiór.

Osobiście proponuję rozwiązać konflikt w następujący sposób:

@SkrzaT spłaci zaległą kwotę z racji braku ustalenia i zatwierdzenia waszego werdyktu z obu stron.
Pozostałe konsekwencje, resztę umowy w sprawie płacenia i rozliczania się wew. organizacji zostawiam dla jej lidera.

Czekam 24h na przelanie 1600$ na konto organizacji a także potwierdzenie pod wątkiem wysłania kwoty. (Oczywiście zweryfikuję to 😉)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.