Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Czy domki w Fort Carson to dobra inwestycja ?

hardmacus

Rekomendowane odpowiedzi

LW0PmY1.png

naTqDnE.png

Witam w tym artykule opowiem nieco o domkach w Fort Carson i odpowiem na pytanie, czy domki w Fort Carson to dobra inwestycja.

VDgjwdI.png

Jeśli chodzi ogólnie o miasteczko Fort Carson jest to lokalizacja niby nie ciekawa, ale biorąc pod uwagę co się w niej znajduje, bądź niedaleko - to sporo osób zmieni zdanie. Jeśli chodzi o położenie Fort Carson jest ono ciekawe, dużymi plusami jest to, że mamy mechanika w samym Fort Carson, również nieopodal Fort Carson jest tuner mechaniczny. Jeśli chodzi o stacje benzynową jest również bardzo blisko miasteczka. Z ciekawych miejsc w tym miasteczku, mamy również dwóch  tunerów oraz sprzedaż szamba. Ale przejdźmy do sedna, jeśli chodzi o domki w miasteczku Fort Carson są one bardzo przytulne, na pierwszy rzut oka nic ciekawego w tym domku, ale praktycznie każdy domek jedno rodzinny, wydaje się mały ale wyglądają one bardzo skromnie i ładnie, a dodatkowo domki te mają zazwyczaj bardzo dużo miejsca na postawienie swoich samochodów i myślę że nie jeden ten domek, by pomieścił skromną kolekcje pojazdów. Osobiście nie miałem ani nie mam domku w Fort Carson, ale myślę że mogę polecić te domki, szczególnie zwracając uwagę na położenie oraz na to co znajduje się w samym miasteczku Fort Carson.

k1AwIr0.png

gslMk9i.gif

LtVM0Le.pngNFAS945.png

Autor: @hardmacus
Korekta: @AlimentoS
Grafiki: @kepuszek.mir

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.