Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Grabsio311

Rendirock

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Rendirock

Nick oskarżonego: Grabsio311

Powód skargi: Wyciąganie informacji z administracji

Data zdarzenia:  Przed rekrutacją na supporta 

Dowody: 

Spoiler

Screenshot_20210503-185910-2.thumb.png.12bc7af165619bd2ba75881fcd7f100f.png

Spoiler

Screenshot_20210504-005820-2.thumb.png.323c5498e78049ae5365bae6a2e479d2.png

Spoiler

Screenshot_20210504-005936-2.thumb.png.cda9d6570e69c79de8c54f9c342fd5fb.png

Opis sytuacji: Witam, zacznę od początku, napisał do mnie Grabsio przed rekrutacją na supporta że napisał do niego Sky na pm czy będzie o tej godzinie na serwerze, napisał że tak, gdy wybiła ta godzina Sky napisał do Grabsia na pm o ustabilizowanie gospodarki na serwerze, jak widać podniecił się tym samym dając do zrozumienia  że w next rekrutacji zostanie supportem co się sprawdziło, wyciągnął informacje z administracji i nie jest to pierwszy raz zawsze gdy go o coś zapytałem odpowiadał mi.

Nie będąc w administracji wyciągłem z niej informacje, dość dobre myślenie. Znamy się w życiu prywatnym, więc spójrz na nasze osoby i sam sobie odpowiedz kto się "podnieca" grą. Wiesz gdybym rozpowiadał to po serwerze, ale powiedziałem to osobie, którą znam z reala, ale najwidoczniej gra wjechała za mocno. Raczej i tak nie wiem czy przez Ciebie większość osób domyślilo się, że to robię i nie jest to tajemnicą, jakąś mega, znaczy bardziej Ty to wyciągłeś, ale szczegół, patrząc na Twoje zachowanie to mimo bana dalej nic nie rozumiesz, masz na każdego brudy, które nie są brudami. Zapytam przy okazji gdzie ss, że jak napisałem, że Sky do mnie napisał to napisałeś, że sprzedaje rangi więc może mi chce zaoferować? Czekam na RCON, ponieważ regulamin ekipy nie obowiązywał mnie, gdy nie byłem na randze, więc muszę Cię załamać, ale raczej nic mi nie grozi, ponieważ Ty wiedziałeś głównie o tym, ponieważ nie wiedziałem, że jesteś jaki jesteś, patrząc na Twoją osobę w realu. Ja więcej tutaj nie mam zamiaru się wypowiadać bez prośby RCON, ponieważ to nie ma troszkę sensu. Chciałbym tylko poprosić Cię abyś przemyślał rzeczy, które wypisujesz na każdego, ponieważ szkodzisz sam sobie, ale to już twój wybór. Pozdrawiam oraz życzę udanego weekendu.

1 minutę temu, Grabsio311 napisał:

Nie będąc w administracji wyciągłem z niej informacje, dość dobre myślenie. Znamy się w życiu prywatnym, więc spójrz na nasze osoby i sam sobie odpowiedz kto się "podnieca" grą. Wiesz gdybym rozpowiadał to po serwerze, ale powiedziałem to osobie, którą znam z reala, ale najwidoczniej gra wjechała za mocno. Raczej i tak nie wiem czy przez Ciebie większość osób domyślilo się, że to robię i nie jest to tajemnicą, jakąś mega, znaczy bardziej Ty to wyciągłeś, ale szczegół, patrząc na Twoje zachowanie to mimo bana dalej nic nie rozumiesz, masz na każdego brudy, które nie są brudami. Zapytam przy okazji gdzie ss, że jak napisałem, że Sky do mnie napisał to napisałeś, że sprzedaje rangi więc może mi chce zaoferować? Czekam na RCON, ponieważ regulamin ekipy nie obowiązywał mnie, gdy nie byłem na randze, więc muszę Cię załamać, ale raczej nic mi nie grozi, ponieważ Ty wiedziałeś głównie o tym, ponieważ nie wiedziałem, że jesteś jaki jesteś, patrząc na Twoją osobę w realu. Ja więcej tutaj nie mam zamiaru się wypowiadać bez prośby RCON, ponieważ to nie ma troszkę sensu. Chciałbym tylko poprosić Cię abyś przemyślał rzeczy, które wypisujesz na każdego, ponieważ szkodzisz sam sobie, ale to już twój wybór. Pozdrawiam oraz życzę udanego weekendu.

Wiesz co śmieszne, myślisz że będę twoim "dobrym" kolega po tym co się wyczyniało w realu? XD

Myślisz że nic nie pamiętam? Nie będę tego pisać publicznie, chcesz to zapraszam na pv...

Nie będę więcej się tutaj udzielać

Masz bo Ci się źle pocięło. No widzisz przenosisz życie prywatne do gry, dlatego nie zasługujesz na UB, ponieważ dalej nie rozumiesz swoich błędów i pewnie sianie fermentu będzie u Ciebie na porządku dziennym cały czas, ale to już nie mój interes. Chciałem też powiedzieć, że ja nie potrzebuję kolegów, ponieważ mam swoich znajomych, zresztą ja mam zaraz 20 lat, więc bardziej zadaję się z osobami, które są w moim wieku, bądź strasze. Przepraszam, ale śmieszy mnie to stwierdzenie z kolegą. Jestem na tyle dorosły, że mam naprawdę dużo obowiązków w życiu prywatnym, swoje otoczenie, dlatego nie wiem dlaczego zrobiłeś sobie nadzieję z tym kolegą. Na pv także nie będę z Tobą rozmawiać, ponieważ mam dużo więcej rzeczy na głowie niż pisanie z Tobą, po czym zrobisz ssy i wstawisz je na forum, bardzo dojrzałe. Czekam na RCON, ponownie życzę Ci miłego weekendu, ponieważ nie mam zamiaru "mścić" się, czy jak to sobie uroiłeś, lecz mam nadzieję, że ten ss przekona, że wcale nie zasługujesz na grę na serwerze.

IMG_20210618_135000.jpg

2 godziny temu, Grabsio311 napisał:

Masz bo Ci się źle pocięło. No widzisz przenosisz życie prywatne do gry, dlatego nie zasługujesz na UB, ponieważ dalej nie rozumiesz swoich błędów i pewnie sianie fermentu będzie u Ciebie na porządku dziennym cały czas, ale to już nie mój interes. Chciałem też powiedzieć, że ja nie potrzebuję kolegów, ponieważ mam swoich znajomych, zresztą ja mam zaraz 20 lat, więc bardziej zadaję się z osobami, które są w moim wieku, bądź strasze. Przepraszam, ale śmieszy mnie to stwierdzenie z kolegą. Jestem na tyle dorosły, że mam naprawdę dużo obowiązków w życiu prywatnym, swoje otoczenie, dlatego nie wiem dlaczego zrobiłeś sobie nadzieję z tym kolegą. Na pv także nie będę z Tobą rozmawiać, ponieważ mam dużo więcej rzeczy na głowie niż pisanie z Tobą, po czym zrobisz ssy i wstawisz je na forum, bardzo dojrzałe. Czekam na RCON, ponownie życzę Ci miłego weekendu, ponieważ nie mam zamiaru "mścić" się, czy jak to sobie uroiłeś.

IMG_20210618_135000.jpg

Skoro nie masz czasu na takie rzeczy to czemu cały czas odpowiadasz mi? Śmieszne, po za tym dajesz dowody które były już dawno wyjaśnione w apelacji, doinformuj się, i czytaj z zrozumieniem bo widać że nie wiesz o co chodzi z tym kolegą, ale skoro tak to xD, chłopie sam to napisałeś że niby się mścisz,nie będę się zniżać do twojego poziomu i pisać o życiu realnym jak ty to robiłeś bracholowi itd cały czas wyjeżdżasz z realem, skoro dla mnie, nie będę tu wyjeżdżać z życiem prywatnym bo jest to "chujowe".

I nie rób z siebie niewinnego, przypominam ci jak się chwalileś że sprzedałeś gotówkę na serwerze 4l***, i otrzymałeś za to bana tam.

Były wyjaśnione w apelacji, ale przeprosin do Sky nie było, to sam musisz poćwiczyć te czytanie, ponieważ nie jestem pierwszą osobą, która twoim zdaniem"nie umie czytać z zrozumieniem". Po przeczytaniu dokładnie twoich wiadomości potwierdzam informację z innym serwerem, zgadza się, lecz nie rozumiem do czego to się ma, ponieważ sam właściciel serwera nawet o tym wie, nie kryję się z tym, mogę dodać jeszcze, że nie otrzymałeś żadnych informacji, które byłyby w jakiś sposób poufne, więc stwierdzenie wiele rzeczy jest akurat w tym znaczeniu bardzo małe. Podsumowując sprawę nie masz żadnych konkretów, ani potwierdzenia co robiłem i czy to zrobiłem. Tak, jak widać na Twoich "brudach" raczej osoba, która pomaga przy serwerze, ma w niego wkład oraz doświadczenie zasługuję na rangę, ale nawet nie wiesz jakie było moje podanie, nie masz potwierdzonych informacji czy coś zrobiłem itp, nie widziałeś żadnych wykonanych prac, jeśli takowe by były. Po prostu ostatnie informacje, jakie otrzymałeś to te, ponieważ wtedy bardziej znałem tylko Ciebie, gadaliśmy to postanowiłem Ci zaufać, lecz potem zauważyłem, że mimo że znam Cię w życiu prywatnym nie można Ci zaufać, miałem rację. Poza tym o tej sprawie nie otrzymałem jakiegoś kategorycznego zakazu rozpowiadania, lecz po prostu po kilku dniach prośbę, aby wiedziało najmniejszego grono, byłeś osobą nr. 3, która wiedziała cokolwiek.  Wypowiadam się, ponieważ zmuszasz mnie do tego swoimi wypowiedziami, ale obiecuję Ci, że więcej tego nie zrobię. Poczekajmy na rozpatrzenie przez RCON oraz zawiedzenie z Twojej strony. Prosiłbym tylko po odrzuceniu nie rozpowiadać, że jestem faworyzowany, dziękuję.

Informacje widoczne na przedstawionych screenach były udostępniane w momencie gdy oskarżony nie posiadał żadnej rangi na serwerze - także w tym przypadku nie można uznać tego jako "Wyciąganie informacji z administracji".

Ponadto - wiele zamieszczonych tu informacji, w sprawie np. "naprawiania gospodarki" to jedynie zbieg okoliczności, czy też próba zasugerowania się która ostatecznie weszła w życie w totalnie zmienionej formie bez żadnego związku z przebywaniem oskarżonego na funkcji administracyjnej.

Ogólnie, podsumowując; Do stwierdzenia, że dana osoba nadaje się do administracji należy brać pod uwagę wiele czynników (których niestety nie przedstawię, bo są one jednak w jakiś sposób poufne pomiędzy członkami Administracji RCON), na podstawie których każdy Administrator RCON wydaje opinie w procesie sprawdzania podań na podstawie własnego mniemania. Nie ma takich sytuacji, że jeden RCON wybiera czy dana osoba znajdzie się na stanowisku czy też nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.