Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Co powinieneś wiedzieć o - Palomino Creek #7

Tomcio.

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.7bbcddcf48f3c656ee4f34e5c49c48ae.png
image.png.3a05bff1f3a935b7cf7f6a450c64341e.png

Witajcie, dziś opowiem Wam nieco o Palomino Creek. Zapraszam!

image.png.0b84100f7574ed6739f036cd7cf8b18e.png
Palomino Creek - co to jest?

Palomino Creek to miasteczko, które możemy zlokalizować we wschodniej części hrabstwa Red County, w stanie San Andreas. To także największe miasteczko i najbardziej zaludnione w całym hrabstwie, licząc sobie około siedmiu tysięcy mieszkańców. Jest ono ulokowane na północny wschód od Los Santos, na południe od Las Venturas, od wschodu graniczy ze skałą North Rock oraz popularnym wśród nastoletniej młodzieży wzgórzem Hanky Panky Point. Na zachód od całego miasteczka znajduje się tajemniczy zalew Fisher's Lagoon wraz z przystającą do niego dziką plażą z małym molem. Nieopodal Palomino Creek biegnie autostrada, która łączy Los Santos z okolicami Montgomery. Można na nim znaleźć dwa węzły autostradowe, które umożliwiają zjazd do Palomino Creek, z czego drugi pozwala na to jadąc jedynie ze strony Montgomery i Las Venturas. Oprócz tego z Palomino Creek biegnie północna główna trasa Red County, która łączy całe miasteczko z Montgomery oraz Blueberry i drogą lokalną do Los Santos. Z tej miejscowości można się również dostać na wzgórze North Rock. Jest ono największą miejscowością w hrabstwie Red County. Główną część Palomino Creek stanowią biznesy, takie jak Ammu-Nation, pizzeria lub lokalny bank. Można tutaj znaleźć także bibliotekę oraz cmentarz. Spory udział mają tu też domki mieszkalne. Podczas fabuły jeden domek może być wykupiony przez gracza. W południowo-zachodniej części miasta znajduje się zejście na plażę przylegającą do Fisher's Lagoon. Popularną wśród młodzieży, w szczególności par, atrakcją we wschodzie Palomino Creek jest wzgórze Hanky Panky Point. Podczas fabuły gry dochodzi tu do napadu na lokalny bank w wykonaniu Carla Johnsona oraz Cataliny.
image.png.f83d89fee30661d08c02608861e60fa5.png

Przeprowadziłem krótki wywiad z jednym z mieszkańców Palomino Creek.

R- @Tomcio.   P- Pan Piotr

R: Witam, chcę zadać Panu krótkie trzy pytania odnośnie Palomino Creek.

P: Jasne, to będzie dla mnie zaszczyt

R: Kiedy miasteczko zostało wybudowane?

P: To były początki lat 60-tych. Wtedy miałem 3 lata.

R: Czy pamięta Pan coś z początków tego miasteczka?

P: Oczywiście. Pamiętam jak grałem z przyjaciółmi w piłkę nożną na boisku. Teraz mieszkają na drugiej półkuli świata...

R: Co skłoniło Pana do przeprowadzki w to miejsce?

P: Najbardziej skłoniło mnie to, że wychowałem się tutaj od dzieciństwa. Godzinami grałem tutaj z przyjaciółmi a mój dom stoi dokładnie w tym samym miejscu gdzie po raz pierwszy kopnąłem piłkę. Miałem wtedy 4 lata.

R: Dobrze, już Panu nie przeszkadzam. Miłego dnia życzę.

P: Do widzenia!
image.png.992aa857d375cc9aae76ec763f775409.png
k7Feas2.thumb.gif.f25117da4d7f204c1889df6aae0cc9be.gif
image.png.b4fa1ff4a1204947e906d925f2ef2d49.png

Autor: @Tomcio.

Korekta: @Kamcio.

Grafika: @kepuszek.cj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.