Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na .>Frexon.CJ<.

FiLiPxD6

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 19984
Login: FiLiPxD6
Nick oskarżonego .>Frexon.CJ<.
Powód skargi: Nie oddanie pożyczki
Data zdarzenia: 14 marzec coś koło tego
Dowody: miałem Ale niestety przeinstalowałem mta i znikły 
Opis sytuacji: kolega mi udzielił pożyczki wraz z autem ponieważ kończył grać i na serwerze po czasie ja też skończyłem grać  @Frexon chciał odemnie pożyczyć clovera (wartość 9k) i stratuma (wartość około 30k) po czasie sprzedał to bez mojej zgody i nie chce oddać pieniedzy
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Frexon

1. FiLiPxD6 dał mi clovera gracza @bitus1234 i auto FiLiPxD6 stratum za pokazanie prezentów na innym serwerze 
2. Gracz nie ma dowodów 
3. a pożyczki nie brałem żadnej tylko dałem 20k graczowi @FiLiPxD6i potem oddał mi te auta 

Pozdro

a jakieś dowody?

że to była pożyczka

14 minut temu, -&gt;Frexon.CJ&lt;- napisał:

1. FiLiPxD6 dał mi clovera gracza @bitus1234 i auto FiLiPxD6 stratum za pokazanie prezentów na innym serwerze 
2. Gracz nie ma dowodów 
3. a pożyczki nie brałem żadnej tylko dałem 20k graczowi @FiLiPxD6i potem oddał mi te auta 

Pozdro

Jest napisane że pokazałem prezenty na innym serwerze wiec czemu kłamiesz?

3 minuty temu, FiLiPxD6 napisał:

Kiedyś dostałem auto od @bitus1234 jako pożyczkę bo kończył grać i nie chciał tego auta stracić i frexon chciał żebym udzielił mu pożyczki dwóch aut clovera i stratuma i on je sprzedawał bez mojej zgody 

auto to nie pożyczka 🙂

1 minutę temu, FiLiPxD6 napisał:

1. Administracja może sprawdzić co dawałeś sprzedawales itp

noi co jak te auto były moje ja byłem wlaścielem więc czemu miałem ciebie pytać XDDD ty nie grałeś tu jak sprzedałem te auta 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.