Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na WhiteTiger.nt

Rendirock

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: WhiteTiger.nt

Data zdarzenia: 09.06.2021 18:20 (około)

Opis zdarzenia: Witam, najpierw napiszę powód skargi który nie znajduje się w tym wzorze (Wożenie swoich kolegów z organizacji w pojeździe służbowym). Jechałem od strony ronda LV do SF po drodze spotkałem graczy siedzących w pojeździe SARA, zapytałem ich co tam robią to zaczęli nerwowo odpowiadać pisząc "Nikt cię nie lubi", "co cię to obchodzi?", gracze tzn. Julc1a oraz DSG.nt członkowie Nietykalnych. Na początku myślałem że to radiowóz ale sprawdziłem rejestrację i było "SARA 33", zapytałem ich co robią w pojeździe SARA gdyż nie są na służbie, po chwili przyjechał gereq na służbie który sprawdził auto suszarką (zapewne dla zmyłki) napisał że to WhiteTiger i że robi rapsy,  po jakichś 2 minutach tepnął się Tiger udając że nie wie o co chodzi i żeby wyszli z pojazdu, wyszła Julc1a, potem poszedł dalej robić reporty, gdy wywaliło mnie z serwera w akcję desperacji wezwali lawetę po moje auto i podczas gdy już mnie nie było na serwerze szybko odjechali. Ewidentnie widać w tej sprawie że pracownik WhiteTiger woził swoich kolegów z organizacji w sultanie służbowym co widać na załączonym ss, w dodatku około 3 godziny później napisał do mnie dla niepoznaki pytając o auto którego nie posiadam od 2 miesięcy.

Dowody: 

Spoiler

mta-screen_2021-06-09_18-26-59.thumb.png.0a8a20db67d58dd39806ef8d3beabd9f.png

Spoiler

mta-screen_2021-06-09_18-28-26.thumb.png.49f3b9ab547c6533e3ae4c8120f60a13.png

Cześć jako, iż skarga jest na mnie wypowiem się. Mówisz, że "woziłem ich" ale jesteś świadkiem, że ich woziłem czy że tylko siedzieli w aucie? Ja stojąc na poboczu wykonywałem reporty i w wolnym czasie przychodziłem sprawdzić czy stoi pojazd. (Tak jak zauważyłeś 3 czy 4 razy) tepnąłem się do sultana.

1 godzinę temu, Rendirock napisał:

po jakichś 2 minutach tepnął się Tiger udając że nie wie o co chodzi i żeby wyszli z pojazdu, wyszła Julc1a, potem poszedł dale

Tepnąłem się kazałem wyjść i jak widzisz poskutkowało.

1 godzinę temu, Rendirock napisał:

po chwili przyjechał gereq na służbie który sprawdził auto suszarką (zapewne dla zmyłki) napisał że to WhiteTiger i że robi rapsy

Bo dobrze miał racje wykonywałem reporty.

"Ewidentnie widać w tej sprawie że pracownik WhiteTiger woził swoich kolegów z organizacji w sultanie służbowym co widać na załączonym ss"

a gdzie widzisz że wożę kogoś? Bo jedyne co ja widzę na ss to tylko to, że oni siedzą w aucie a gdy przyszedłem i napisałem by wyszli to ładnie to zrobili.

co do tekstów "Julc1a" nie widziałem ich osobiście ponieważ byłem na reportach.

5 godzin temu, WhiteTiger.nt napisał:

Cześć jako, iż skarga jest na mnie wypowiem się. Mówisz, że "woziłem ich" ale jesteś świadkiem, że ich woziłem czy że tylko siedzieli w aucie? Ja stojąc na poboczu wykonywałem reporty i w wolnym czasie przychodziłem sprawdzić czy stoi pojazd. (Tak jak zauważyłeś 3 czy 4 razy) tepnąłem się do sultana.

Tepnąłem się kazałem wyjść i jak widzisz poskutkowało.

Bo dobrze miał racje wykonywałem reporty.

"Ewidentnie widać w tej sprawie że pracownik WhiteTiger woził swoich kolegów z organizacji w sultanie służbowym co widać na załączonym ss"

a gdzie widzisz że wożę kogoś? Bo jedyne co ja widzę na ss to tylko to, że oni siedzą w aucie a gdy przyszedłem i napisałem by wyszli to ładnie to zrobili.

co do tekstów "Julc1a" nie widziałem ich osobiście ponieważ byłem na reportach.

Śmieszne wiesz? Żeby najpierw mogli siedzieć to musiałeś być w pojeździe żeby weszli na g, gdy mnie wywaliło z serwera nagle wszyscy magicznie znikneliście a pojawiła się laweta po mój pojazd, hmm Julc1a oraz DSG.nt wyparowali? Zresztą nie jestem pierwszą osobą która cię widziała z nimi. Dlaczego sprawdzałeś pojazd? Nie lepiej było zaciągnąć ręczny i robić reporty? Nie, zostawiłeś tam swoich kolegów z organizacji, jeśli zarząd pozwoli mogę powołać innych świadków jak widzieli że WhiteTiger woził te osoby (oczywiście w żaden sposób nie związany ze mną). Otrzymałem także informacje od jednego z pracowników że Julc1a miała do niego prośbę aby zwiózł go do ciebie. Czekam na odpowiedź zarządu w związku z świadkami jak i pewnie kolejnymi dowodami.

2 minuty temu, Rendirock napisał:

hmm Julc1a oraz DSG.nt wyparowali?

może zwyczajnie poszli?

4 minuty temu, Rendirock napisał:

Dlaczego sprawdzałeś pojazd?

żeby nikt nie uznał, że jest porzucony?

Nie lepiej było zaciągnąć ręczny i robić reporty?

temu pojazd zostawiłem i zacząłem je robić?

6 minut temu, WhiteTiger.nt napisał:

może zwyczajnie poszli?

żeby nikt nie uznał, że jest porzucony?

temu pojazd zostawiłem i zacząłem je robić?

Ośmieszasz się tylko zamiast się przyznać.

"może zwyczajnie poszli?" - Tak oczywiście poszli poza LV w jakieś 2 minuty gdy mnie wywaliło i wbiłem oraz pojawiła się laweta po mój pojazd,  oczywiście.

"żeby nikt nie uznał że porzucone" kto miał je uznać skoro miałeś tam swoich kolegów, tak samo gereq który przyjechał dla zmyłki sprawdzić kto był ostatnim kierowcą.

"Temu pojazd zostawiłem i zacząłem je robić?" Tylko tak napomne, za pierwszym razem jak się tepłeś od razu poszedłeś z powrotem na reporty nie zważając na nich. 

Nie zamierzam się wypowiadać więcej ze względu na ciągłe powtarzanie i kłamstw z twojej strony, chyba że w przypadku pozwolenia na dodatkowych dowodów jak i świadków którzy widzieli jak woziłeś ich w pojeździe.

Tak oczywiście poszli poza LV w jakieś 2 minuty gdy mnie wywaliło i wbiłem oraz pojawiła się laweta po mój pojazd,  oczywiście.

Nie sądzę, że to były 2 minuty.

Tylko tak napomne, za pierwszym razem jak się tepłeś od razu poszedłeś z powrotem na reporty nie zważając na nich.

Tak, ponieważ robiłem reporty- Ale za 2 razem poprosiłem by wyszli, zresztą sam chyba widziałeś.

kto miał je uznać skoro miałeś tam swoich kolegów, tak samo gereq który przyjechał dla zmyłki sprawdzić kto był ostatnim kierowcą.

Logiczne, że skoro leży  pojazd frakcji bez kierowcy to może ktoś pomysleć, że mnie wywaliło, albo ze poszedłem na reporta/y

Nie wiem czemu piszesz, że gereq coś sprawdzał dla zmyłki skoro  tego nawet nie widziałem.

6 minut temu, Rendirock napisał:

Ośmieszasz się tylko zamiast się przyznać.

Co osmieszać? Skoro chyba sam widzisz na ss'ie ze siedzą w aucie. 

6 minut temu, Rendirock napisał:

Nie zamierzam się wypowiadać

Również.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.