Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Zamknięty Sex shop w Los Santos

hardmacus

Rekomendowane odpowiedzi

PHLH3mV.png

naTqDnE.png

Witam w dzisiejszym artykule opowiem o zamknięty Sex shopie oraz przeprowadzę wywiad z były właścicielem.

VDgjwdI.png

Rok 2001 zostaje otworzono pierwsza sieć Sex shopów w San Andreas, zostaje on otworzono w Los Santos, ponieważ w tamtych latach tam właśnie mieszkało najwięcej ludzi. Sex shop przez pierwsze 2 miesiące miał trudną sytuacje, ponieważ ruch był zerowy, a co z tym się wiąże że Sex shop nie miał jak na siebie zarabiać. Ale po dokładnie 3 miesiącach nie wiadomo skąd, w Sex shopie zaczęli pojawiać się klienci, i sklep zaczął na siebie zarabiać a dodatkowo tamten właściciel, również zarabiał spore sumy z tego sklepu. Sex shop w Los Santos istniał przez 10 lat, ale cała sieć oczywiście jeszcze istnieje i sklepy są porozrzucane po całym San Andreas, więc jak się dobrze poszuka można na trawić na otwarty Sex shop tej sieci. A teraz przejdźmy do wywiadu z byłym właścicielem.

Gzqqb1L.png

R-Redaktor @hardmacus                       W-Były właściciel Sex Shopu @VvMikivV

R: Witam, Pressman hardmacus - Redakcja Project News.
W: Witam .
R: Czy Pan był właścicielem tego Sex shopu?
W: Tak, byłem.
R: Przez jaki czas Pan pełnił funkcje właściciela?
W: 3 lata.
R: To Pan stworzył ten sklep czy go przejął?
W: Odkupiłem go od swojego ojca.
R: A jeśli można wiedzieć, za jaką kwotę?
W: O ile dobrze pamiętam to kwota wynosiła 1,300,000$.
R: A Pan był jego ostatnim właścicielem?
W: Tak.
R: A dlaczego Pan zdecydował się go zamknąć?
W: Ponieważ nie było zainteresowania tym klubem.
R: A jakie między innymi były produkty w tym sklepie?
W: Zabawki erotyczne dla dorosłych, różnego rodzaju filmy na płytach i kasetach VHS.
R: Dobrze, ode mnie to wszystko czy chciałby Pan kogoś pozdrowić ?
W: Tak chciałbym pozdrowić @Fugi, @Bob_Pop i wszystkich mirków na serwerze.
R: Ok, to dziękuje za wywiad i do zobaczenia.
W: Również dziękuje.

k1AwIr0.png

NBB7KQe.png

YLNZ9GZ.gifNFAS945.png

Autor: @hardmacus
Korekta: @AlimentoS
Grafiki: @kepuszek.mir

Przepiekny artykuł.  Z początku pomyślałem "dlaczego to ja zostałem wymieniony w pozdrowieniach ?"ale po paru głębszych  już wiem dlaczego. Sam tego typu content zrobiłem czyli pasta serwerowa o "Pracy Prostytutki". Na dodatek ze wzgledu na ostatnie kontrowersyjne tematy zostałem ogłoszony seksistą.  Dlatego dla wyżej wymienionego "byłego właściciela sex shopu" polecam na poprawę humoru moją paste.

Serdeczne pozdrowienia dla ciebie oraz dla redakcji Project News 🙂

Bob_Pop   

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.