Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na xerio

SchabowyAspirant

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 15312
Login: sebxsio 
Nick oskarżonego: @xerio
Powód skargi: nie spłacenie pożyczki 
Data zdarzenia: 24.05.2021
Dowody: 1878429222_Zrzutekranu(1030).thumb.png.e2402b3606fb808d84841f16316b4f88.png
Opis sytuacji: Udzieliłem graczowi xerio  na czas 11 dni gdy termin minoł napisałem do gracza czy ma wystarczającą ilość kwoty odpisał mi żebym mu dał 3 dni wtedy mu ta pożyczkę przedłużyłem i do tej pory kasy nie ma.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.ec994c5aac5770f99eb14b02b0209c8d.png

To ja zaproponuje takie rozwiązanie:
Masz 72 godziny na uzbieranie przynajmniej połowy długu. Jeśli zobaczę, że twój stan konta po jednym dniu zacznie się zwiększać, dam Ci więcej czasu. Natomiast jeżeli olejesz sprawę, to zostaniesz automatycznie permamentnie zbanowany.
Czekam na dalsze rozwinięcie sprawy. Jeśli napotkasz jakieś problemy, poinformuj w tym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.