Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na koniukmeister oskarżony przez idk

gravees.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: koniukmeister
Data zdarzenia: 06.06.2021
Opis zdarzenia:  No cóż stanąłem na chodniku chwilowo, jak musiałem podejść do kuchni, pojazdem marki fcr i ktoś mnie w międzyczasie z niego zrzucił. Ostatecznie wyszło tak, że motor stał na chodniku, a ja dosłownie obok niego. Po przyjściu zdążyłem jedynie ujrzeć brak motoru i odjeżdżająca lawetę z tym o to pojazdem. Byłem w tej frakcji i wiem jakie panują raczej zasady i z tego co pamiętam nie wolno holować pojazdu, jeśli właściciel stoi obok, a sam pojazd nie utrudnia nikomu gry. Dodatkowo ten o to pracownik napisał, że "mnie nie widział", cóż sami oceńcie oglądając nagranie. Proszę o ukaranie tej osoby bo to chamstwo w czystej postaci.
Dowody:  https://imgur.com/a/xV9oSxk

https://imgur.com/a/a1HzU4x

<< [23] koniukmeister: Nawet Ciebie nie zauwazylem

3 minuty temu, koniukmeister napisał:

Serio u mnie byłeś niewidoczny, przecież jak bym Cie widział to nie zabierałbym motorka.

Ta a oprócz ducha, to jeszcze smoki latały. Dziwne jakoś 5m przed tą sytuacją gadałem sobie z pracownikiem SARY(oczywiście poza służbą 😄  )@xPawel69 i normalnie mnie widział?

1 godzinę temu, DanieLLooSsS napisał:

Przepraszam, że się wtrące, ale też zauważyłem ten błąd który występuje na projekcie, że nie raz kogoś nie widać. Widać co pisze, słychać na VC, ale nie jest widoczny ale reszta go może widzieć normalnie. Proszę nie karać pkt. 

Cóż, skoro występuje ten błąd to nie jest całkowicie moją winą. Niech mi odda @koniukmeister 500$ i będziemy kwita 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.