Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na organizację our drift

Michalix

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: to jest org Our drift

UID: <Tutaj wpisz swój UID 27520

Login: Michalix

Nick oskarżonego:our drift to jest org 

Powód skargi:zmuszali mnie do dodania mojego pojazdu do ich organizacji a później powiedziałam żeby nie brali mojego pojazdu z mojej bazy bo pracuję frakcji co zrobili usunęli mnie z organizacji nie przejąłem się tym tylko chodzi mi o to że pod moją bazę widziałam że podjeżdża osoba z tej  organizacji który bierze te Auto i wyjeżdża nim na strefę DM jest rozwalone i nie zatankowane 

Bo nie zdążyłem usunąć te Auto z tej organizacji

Data zdarzenia: 05.06.2021r

Dowody: Rzut ekranu

Opis sytuacji: Pomógł mi przy tym Suport Czajkowski bardzo mi w tym Pomógł bardzo mu dziękuję

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

BE1CC8F0-3219-4A5F-8556-DA372C44D9EA.png

Dobry wieczór. Pozwól, że się odezwę. Po 1. Nie mam pojęcia, kto te auto wziął, - ta osoba zostanie przeze mnie ukarana. Po 2. Michalix, przypomnę Ci kto był prowokacją całego zdarzenia. Czemu każdy się na Ciebie unosił? A no dlatego, że nie stosowałeś się do regulaminu organizacji. Myślę, że skarga sensu nie ma, tak samo jak i twoje dochodzenia. Twoim zadaniem jest usunięcie pojazdu po odejściu/locie z organizacji. Zgłoś się do osoby, która to zrobiła, a ona za szkoda Ci zapłaci. Wątek raczej do zamknięcia, bo skarży się on na całą organizację, a sam utrudniał nam na spotkaniu organizacyjnym. Proszę jeszcze raz, abyś napisał skargę na gracza, który te szkody wykonał.

Pozdrawia zarząd Our Drift!

48 minut temu, mirek_mefedron napisał:

Widzę, że ostatnim kierowcą pojazdu jest @filipppxx69.cj. Także daje Ci 2 dni na przelanie 2000$ na konto autora skargi, inaczej wyciągnę z tego konsekwencje.
Możesz zrobić to poprzez komendę (przelej) lub w banku przelewając sumę na UID 27520.

I bardzo dobrze 

2 godziny temu, mirek_mefedron napisał:

Widzę, że ostatnim kierowcą pojazdu jest @filipppxx69.cj. Także daje Ci 2 dni na przelanie 2000$ na konto autora skargi, inaczej wyciągnę z tego konsekwencje.
Możesz zrobić to poprzez komendę (przelej) lub w banku przelewając sumę na UID 27520.

mam zaplacic za to ze uzywam auta  organizacji?

5 minut temu, filipppxx69.cj napisał:

mam zaplacic za to ze uzywam auta  organizacji?

Skoro pojazd wylądował na dm po tym jak został wyrzucony i nie zdążył odpisać to nie zostaje mi nic jak podpięcie to pod ten punkt regulaminu:
13. Zabrania się utrudniania gry Graczom oraz Administracji.
W tym momencie utrudniłeś graczowi rozgrywkę, zostawiając specjalnie rozwalony i porzucony jego pojazd w strefie DM, tylko dlatego, że nie zdążył go wypisać. Czekam na przelanie pieniędzy na konto autora skargi.

2 godziny temu, mirek_mefedron napisał:

jakby nie zostawilem go specjalnie bo po przejeciu strefy chcialem go ogarnac a to ze odpisal i nie zdazylem to juz jego sprawa

1 minutę temu, filipppxx69.cj napisał:

jakby nie zostawilem go specjalnie bo po przejeciu strefy chcialem go ogarnac a to ze odpisal i nie zdazylem to juz jego sprawa

"to już jego sprawa" czyli mam rozumieć że nie masz zamiaru zapłacić za koszty naprawy, tankowania oraz utrudnienie rozgrywki graczowi? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.