Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Co powinieneś wiedzieć o - Las Payasadas #6

Tomcio.

Rekomendowane odpowiedzi

7JoYqfq.png1502426417_artyku.png.ad949f596b5c141c452b7f8c5dfc2cd7.png

Witajcie, dziś opowiem Wam trochę o miasteczku zwanym Las Payasadas.

pasek.png.9712ed39a90ad797901a1e5b9f5e170d.png

Las Payasadas - co to za miejsce?

Las Payasadas to małe miasteczko, które mieści się w hrabstwie Bone County w San Andreas. Znajduje się na klifie w bliskim sąsiedztwie na północ od opuszczonego lotniska w Verdant Meadows, miasta duchów Las Brujas oraz pustynnych skał El Castillo del Diablo. To niewielka miejscowość, która przypomina swoim wyglądem jednocześnie wiele miasteczek należących do amerykańskiego Pasa Słońca, szczególnie tych w Nevadzie, Arizonie i Nowym Meksyku. Jest ona połączona drogą stanową prowadzącą przez większość Bone County, od Las Venturas na wschodzie przez Jamieson Gorge Bridge do Valle Ocultado i Tierra Robada w kierunku zachodnim. Do Las Payasadas możemy się również dostać przez nieubitą drogę z Verdant Meadows. Miejscowość zamieszkana jest przez około 142 mieszkańców i stanowi ośrodek sprzedaży ziarna dla ptaków hodowlanych w Bone County. Zbudowanych jest tu kilka domków. Popularną atrakcją turystyczną jest The World's Biggest Cock. Osoby, które nie wiedzą czym jest The World's Biggest Cock, jest to poprostu największy kogut na świecie, który mieści się przy siedzibie firmy Pecker's Feed & Seed. Na południu miasteczka znajduje się także spory, usytuowany na klifie budynek przeznaczony dla turystów, gdzie możemy znaleźć automat z przekąskami, automat Sprunka lub sprzedawcę Chilli Dogs. W fabule gry możemy tam znaleźć pojazd Hotdog lub Mr. Whoopee. Mr. Whoopee znajdziemy tylko wtedy, kiedy przyjedziemy do Las Payasadas od strony zachodniej. Resztę tej miejscowości stanowią mniejsze domki oraz przyczepy.
wywiad.png.0d7eb0dedda2c4a1b61d9cb375efe709.png

Przeprowadziłem wywiad z jednym z mieszkańców tego miasteczka.

R- @Tomcio.         A- Pani Agnieszka

R: Witam, chciałbym zadać Pani kilka pytań dotyczących tego miasteczka.

A: A dzień dobry, dzień dobry, oczywiście, może Pan pytać.

R: Kiedy to miasteczko zostało wybudowane?

A: Pamiętam tę datę do dziś, był to 16 czerwca 1994 roku. Gdy zobaczyłam ogłoszenie, że to miasteczko powstanie, bardzo się ucieszyłam. Zostało także wybudowane dzień po moich urodzinach.

R: Skąd powstała nazwa Las Payasadas? Ma ona jakiś związek z tym miejscem?

A: Oczywiście, że ma. Zawsze w pobliskiej wsi El Quebrados dzieci robiły różnego rodzaju wybryki. Nazwa Las Payasadas pochodzi z języka Hiszpańskiego i oznacza ona Wybryki. Stąd powstała ta nazwa.

R: Bardzo ciekawy pomysł na nazwę. Kiedy Pani się tutaj przeprowadziła?

A: Ja tutaj mieszkam od początku istnienia tej miejscowości. Byłam przy budowie tego ogromnego kurczaka, pomagałam w budowie.

R: A skąd powstał pomysł na wybudowanie tak ogromnego kurczaka?

A: Szczerze był to pomysł mojego syna, miał taką jedną zabawkę, małego kurczaka z ruchomą głową, i stąd padł pomysł na wybudowanie tego kurczaka. Jest to taki sam kurczak jak zabawka mojego syna.

R: W porządku, dziękuję za udzielone odpowiedzi, miłego dnia Pani życzę.

A: Do widzenia, mam nadzieję, że jeszcze raz Pan nas odwiedzi!
galeria.png.5c0cb282356913302cf9c5ea1055c1ec.png

QNQMflU.png
8f9hhBq.png
440764133_koniecartykuu.png.91574126b119ca0485eb124f242ff0bb.png

Autor: @Tomcio.
Korekta: @AlimentoS
Grafika: @kepuszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.