Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Jurga

GrubyBeniol*

Rekomendowane odpowiedzi

Login: GrubyBeniol
Nick oskarżonego: @Jurga
Powód skargi:  udostępnianie graczowi niedostępnych aut, jeźdzenie po ulicy nim i miał to w du***. (Jurga był na masce pontonu.) 
Data zdarzenia: 06.03.2021
Dowody: https://m.imgur.com/a/CfVDgbQ
Opis sytuacji:  Byłem sobie na służbie safd i w nas oderzyli. 

Skarga nie tyczy się mnie.

(Wklejam wypowiedz Brachol.nt)

Witam, daje tu swoją wypowiedź bo czuje się do tego zobowiązany. Z Supporterem Jurga rozmawiałem na discordzie, powiedziałem że ma się tepnąć, bo znalazłem owy pojazd, żeby go wytepał, ale między czasie postanowiłem sprawdzić jak się tym jeździ, bo wcześniej nie miałem styczności z tym pojazdem. Po tym gdy was staranowałem przeprosiłem ładnie, oraz zapłaciłem myślę, ze nawet potrójną kwotę. Supporter Jurga nie ma możliwości respienia pojazdów na /dim 0.

Na nagraniu widać jak na początku nie było widać pontonu na drodzę w ogóle, później po 1 sekundzie się nagle pojawia znikąd. Jeżeli chodzi o znalezienie pojazdu, to tutaj chcę rozwiać twoje wytłumaczenie. Jeżeli nawet gdybyś znalazł taki pojazd to od razu trzeba to zgłosić i wytepac, natomiast wydaje mi się, że pojazd został zresiony na innej mapie i przetepany razem z Tobą w pojeździe. Administracja sprawdzi czy support Jurga dopuścił się takiego czegoś jak zrespienie pojazdu czy coś innego.

Dnia 4.06.2021 o 13:50, Jurga napisał:

Skarga nie tyczy się mnie.

(Wklejam wypowiedz Brachol.nt)

Witam, daje tu swoją wypowiedź bo czuje się do tego zobowiązany. Z Supporterem Jurga rozmawiałem na discordzie, powiedziałem że ma się tepnąć, bo znalazłem owy pojazd, żeby go wytepał, ale między czasie postanowiłem sprawdzić jak się tym jeździ, bo wcześniej nie miałem styczności z tym pojazdem. Po tym gdy was staranowałem przeprosiłem ładnie, oraz zapłaciłem myślę, ze nawet potrójną kwotę. Supporter Jurga nie ma możliwości respienia pojazdów na /dim 0.

Jeżeli widzisz zrespiony pojazd na dimie 0 to bardzo proszę o natychmiastowe usuwanie go, bez względu na to czy ktoś chce tylko na chwilę sobie "sprawdzić" taki pojazd. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.