Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Temat wątku: Skarga na <Jurga>

GoodSpeler

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na <Jurga>

UID: <28074
Login: Good Speler
Nick oskarżonego: Jurga
Powód skargi: Brak dowodów na zarzucane czyny ,oraz pomimo prośby nie napisanie jasnej odpowiedzi dla czego kara nie zostaje zdjęta oraz nie niefachowe zachowanie 
Data zdarzenia: 31.05.2021/30.05.2021
Dowody: 
Opis sytuacji: A więc gracz Jurga zabrał mi prawo jazdy pod powodem "taranowanie odwalanie ",napisałem apelację o oddanie prawa jazdy ponieważnikogo nie taranowałem oraz jedyne co odwalałem jeśli można tak to nazwać to był zjazd/zeskok (jak na załączonym obrazku) chciałem to wyjaśnić przy Jurdze i mu pisałem że sory że odwalałem tym skokiem itd to mi odpowiedział że mam pisać apelacjęna forum ,myślę sobie no ok napiszę i napisałem i oczekiwałem odpowiedzi jaką udzielają suppy/mody/admini/rcony itd a dziś patrzę że po poprostu bez słowa zamkną apelację więc napisałem nową zaznaczając że proszę o powód odrzucenia apelacji to otrzymałem informację że "Kare odczekasz" ,proszę o podanie dowodów na zarzucane mi czyny bo równie dobrze ja mógłbym zarzucić losowej osobie jakiś czyn chodź go nie zrobiła .Proszę o zrobienie coś z supporterem Jurga (porozmawianie przedstawienie jak powinno się odpowiadać na apelację ) .Proszę o rozpatrzenie mojej skargi jak i odwołąnia od prawa jazdy .Pozdrawiam

skarga.png

skarga2.png

skarga3.png

skarga4.png

Owszem wiem, znam paragraf 6 lecz tematem głównym mojej skargi nie była moja kara lecz twoje zachowanie... .Wiem że nie musisz się tłumaczyć z jakiego powodu zostawiasz karę lecz masz obowiązek jak każdy gracz przedstawić dowody, ponieważ zarzucasz mi czyny których nie zrobiłem  Pozdrawiam .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.