Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Czy domki w dzielnicy Ocean Flats to dobra inwestycja ?

hardmacus

Rekomendowane odpowiedzi

sz66rgN.png

naTqDnE.png

Witam w dzisiejszym artykule opowiem o domkach w dzielnicy Ocean Flats oraz odpowiem na pytanie czy to dobra inwestycja.\

VDgjwdI.png

Jeśli chodzi o domki w dzielnicy Ocean Flats w większości niestety nie mają wystarczająco miejsca, żeby pomieścić kolekcje ludzi, te domki są raczej przeznaczone do trzymania 1 max 2 samochodów na podjeździe. Jeśli chodzi ogólnie o dzielnice Ocean Flats jest to dobrze położona dzielnica, ponieważ praktycznie obok mamy spawn oraz przechowywalnię pojazdów, nie ma dużej odległości do stacji benzynowej bądź mechanika oraz nie ma dużej drogi do parkingu policyjnego. Dlatego myślę, że te domki są dobre na pierwszą posiadłość bądź  dla osób, które mają max 2 samochody do postawienia na podjeździe. Osobiście mogę  polecić te domki ze względu na ich dobre położenie, na pewno dużym plusem jest położenie praktycznie obok spawnu oraz niedaleko przechowywalni pojazdów. Jeszcze mogę dodać, że nie jest to najlepsza inwestycja, ale na pewno nie należy ona również do tych najgorszych.

k1AwIr0.png

WZcDmuq.png

E9vkdT7.png

LUoeydt.gif

Autor: @hardmacus
Korekta: @Rafaal
Grafika: @kepuszek

NFAS945.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.