Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Czy domki w San fierro w dzielnicy Palisades są opłacalne ?

hardmacus

Rekomendowane odpowiedzi

2RsEL6Z.png

naTqDnE.png

Witam, w tym artykule opowiem nieco o domkach w dzielnicy Palisades i odpowiem na pytanie czy opłaca się je wynajmować.

VDgjwdI.png

Jeśli chodzi ogólnie o dzielnice Palisades, jest to bardzo ładna dzielnicy, która ciągnie się wzdłuż morza. Natomiast, jeśli chodzi o domki wygląda, to trochę gorzej, domki nie są największych rozmiarów, stoją koło siebie i dla osób, które mają liczną kolekcję samochodów nie będzie to najlepsze rozwiązanie. Dzielnica Palisades ma ciekawe położenie, ponieważ, znajduję się niedaleko giełdy do 200k, jest niedaleko do spawnu, ale niestety kawałek jest. Jeśli chodzi o mechanika bądź stacje benzynową, to wygląda gorzej. Do mechanika jest spory kawałek, jak i do stacji benzynowej. Osobiście myślę, że mogę polecić te domki, ale od razu powiem, że nie jest to najlepsze rozwiązanie na posiadłość, według mnie na pierwszy domek jest to dobra posiadłość jak się ma 1 bądź 2 samochody, to jest to w miarę dobry wybór.

k1AwIr0.png

r63pnFa.png

CRbQBOk.gif

Autor: @hardmacus

Korekta: @Rafaal

Grafiki: @kepuszek

NFAS945.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.