Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na RapiD,czefoo,Wedrowiec,Kosi - oskarżeni przez szambiarz

Freeze*

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na [Nick oskarżonego pracownika] - oskarżony przez [Twój nick]

Nick pracownika: RapiD,czefoo,Wedrowiec,Kosi
Data zdarzenia:  dziś w nocy
Opis zdarzenia:  Jakiś administrator wytepał pojazdy z dm i trafiły one na pp jako pojazd porzucony. Nie wiem dlaczego ci oto panowie wzieli auta na pp jako porzucony pojazd.... Łącznie na pp trafiło 13 pojazdów.
Dowody: 
image.thumb.png.595cf1f52dff8469e2cd3caf6fa7d4c1.pngimage.thumb.png.39aef2604c80031efddf6eeec4261c8e.pngimage.thumb.png.121d72970befabaa74f53ed8253e0700.png

Witam, wypowiem się jako oskarżony. Pojazdy według mnie zostały odholowane prawidłowo. Owe działania popieram screenami poniżej.

Spoiler

LSzSoSc.png

AVgagCC.png

VyofsD3.png

6kW79MA.png

A tutaj zdjęcie pozostałych pojazdów zaparkowanych w tym miejscu.

Spoiler

eFsjlMk.png

Witam, Adept Wedrowiec z SA Road Assistance

A więc tłumaczę powód odholowania pojazdów./ Zostałem zadysponowany do przewiezienia pojazdów na parking policyjny jako pojazdy porzucone.

Po dojeździe na miejsce zgłoszenia napotkałem na dużą ilość pojazdów, które znajdowały się na placu, który nie posiadał oznaczenia domku ani linii namalowanych na ziemi oznaczających parking.

mta-screen_2021-05-24_23-51-08.png

mta-screen_2021-05-24_23-59-15.png

mta-screen_2021-05-24_23-55-56.png

Przepraszam ze się wypowiem aczkolwiek pojazdy DM'a zostały wytepane w losowe "wolne miejsca (ale nie parkingowe)" po za strefe DM przez kogoś z administracji, to nie wina SARA, ponieważ SARA wykonała swoje obowiązki prawidłowo. Miałem taką samą sytuacje dzisiaj co gracz @szambiarz, ale nie miałem zamiaru zgłaszać tego incydentu, ale to wina kogoś z administracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.