Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na KamiloLZK

majkkel

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Majkkel
Nick oskarżonego: KamiloLZK
Powód skargi: Patrzenie w logi gracza.
Data zdarzenia: 22.05.21
Dowody: mta-screen_2021-05-22_15-17-00.thumb.png.bb84bca175f7ec7d704b5f6a4f5998f0.png
Opis sytuacji: Było tak że pisałem z graczem o nicku ''x-x-x-Arek-x-x-x'' na pm i wtedy gdy napisałem ''KamiloLZK może ale nie wiem na 100%'' to wtedy Kamilo napisal mi na pm ''co ja?''.

Przechodząc odrazu do konkretów. Zobaczyłem że jest o mnie rozmowa na pw pomiędzy graczem "x-x-xArek-x-x-x" a Majkkel. Więc napisałem do gracza Majkkel wspomniane co ja?. Chciałem się po prostu dowiedzieć jaki jest poruszany akurat o mnie temat. Z logów nie wyciągnąłem żadnych konsekwencji  pomiędzy graczami  tylko po prostu chciałem się zapytać gracza Majkkel co piszą o mnie. Przepraszam za zaistniałą sytuację więcej to się nie powtórzy ❤️ 

Administracja ma pełny wgląd do logów, dodatkowo jest "ucho", na którym przewijają się aktualne logi serwerowe. KamiloLZK jako członek administracjo ma do nich po prostu dostęp.

Jednakże, tak jak czytanie logów to nie jest kwestia zabroniona, tak wykorzystywanie logów, a dokładniej jest to określone w regulaminie następująco:

Cytat

22. Administracji serwera zabrania się wykorzystywania informacji zawartych w wiadomościach prywatnych, czatach organizacji, frakcji oraz biznesu do własnych celów lub karania gracza.

W związku z tym, że oskarżony dopiero co dołączył do grona administracji - zastosuję ostrzeżenie słowne, naprawdę proszę o nierobienie takich rzeczy w przyszłości. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.