Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Majkkel

Kennzzi

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 27493
Login: Slash3r
Nick oskarżonego: Majkkel
Powód skargi: celowy vdm sapd
Data zdarzenia: 20.05
Dowody: https://streamable.com/hrp14j

Opis sytuacji: podczas zatrzymania drogowego kręcił się przy akcji po czym zawrócił i zrobił specjalnie vdm 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

Zrzut ekranu (85).png

Siemka, wypowiem się.

Z graczem o nicku "Amortyzator" gadałem z nim na discordzie, ponieważ chciał robić pościg. A VDM ci cię zrobiłem czy tam twojemu koledze tylko przez przypadek go przejechałem, a to raczej się nie zalicza do VDM. Kręcić przyznam się że nie musiałem przy sapd, lecz gdy ziomek dostał prawko (te w buff) to odjechałem i tyle.

przez przypadek przejechałeś ? Specjalnie zawróciłeś aby mnie przejechać ( co widać na nagraniu )  miałeś pół pasa + lewy pas w celu ominięcia lecz wybrałeś prawy pas w celu specjalnego vdm mnie 

Edit: Na nagraniu widać ewidentnie jak model pojazdu którym kierowałeś został skierowany przez ciebie na postać w celu specjalnego VDM 

Nie do końca rozumiem tych waszych manewrów na środku drogi. Wygląda mi to jak celowe potrącenie policjanta za co oskarżony zostaje ukarany. Kara nie będzie jednak wysoka z uwagi na to, że było to "tylko" potrącenie a nie trzymanie funkcjonariusza pod autem

Przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.