Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Kraszek

Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Turbo.
Nick oskarżonego: Kraszek
Powód skargi: Gracz nie chcę się odmienić nawet gdy doszło do nie porozumienia między nami
Data zdarzenia: 25.10.2020
Dowody: <Tutaj możesz zamieścić dowody w dowolnej postaci>

Cytat

[2020-10-25 21:39:08] [Output] :   -- Pojazd: Sabre (ID: 537)
[2020-10-25 21:39:08] [Output] :   -- GotĂłwkÄ™: 60,000$
[2020-10-25 21:39:08] [Output] : â“ OddajÄ…c:
[2020-10-25 21:39:08] [Output] :   -- Pojazd: Flash (ID: 62)

Opis sytuacji: No to tak zobaczyłem ogłoszenie pewnego gracza on do mnie odezwał się że chce wymienić swoja sabre i w ogłoszeniu pisało że pojazd ma program 999PKT wymieniliśmy się pojechałem sprawdzić tuning no i sabre nie posiadało ani ecu v4 ani turbo v5 tylko i wyłącznie program, pisząc do gracza czy mógłby się odmienić i iść na ugodę on ciągle tłumaczył się że on nie wiedział że jest świeżakiem itp no to mu powiedziałem temu chce ugodowo to zrobić ja Ci oddam co mi dałeś i tyle. Wymienialiśmy się Flash VUID 62 za Sabre VUID  537
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <Tutaj zamieść zrzut ekranu potwierdzający poinformowanie gracza o skardze>

mta-screen_2020-10-25_22-21-54.thumb.png.0756b21c6c2e8c8488914fba35eb7337.png

Nie napisalem w ogloszeniu ze auto posiada ecu v4 ani turbo v5? Tutaj mogę zamieścić ogloszenie ktore napisałem:  "og SPRZEDAM SABERKE ID 537 3.1 POSZERZENIA ZAWIESZENIE OGRANICZNIK REJKA WYDESZKI FELE ORAZ LAMPKI I LICZNIK I 999 PKT. PISAC OFFY". Jestem nowym graczem zarejestrowałem się na serwerze 2020-10-19 15:24:11 gram na serwerze 6 równych dni. Sabre kupiłem od mojego znajomego z org z tymi właśnie "zbugowanymi" 999 pkt. Nie miałem pojęcia, że istnieje coś takiego jak zbugowany tuning, jak już napisałem jestem nowym graczem serwera ProjectRPG. Nie chce się odmienić, ponieważ bardzo podoba mi sie jak jeżdzi pojazd Flash oraz, że posiada rozbudowany tuning i niskie id.

Ja również nie wiedziałem że ma zbugowany tuning dla mnie było logiczne to że pojazd posiada ecu v4 oraz turbo v5, moim rozwiązaniem jest pójście na ugodę i odmienię się lub montaz tuningu tego którego mu brakuję. z resztą czekam na wypowiedź Administracji RCON.

edit1: jeszcze też nie rozumiem dlaczego musisz stwarzać problemy zamiast po prostu zachować się uczciwie i odmienić się i nie marnować sobie czasu nawzajem.

To jest twoj błąd, ponieważ byliśmy na diagnostyce i nawet mnie nie poprosiłeś żeby wjechał. Moim zdaniem ale to tylko moje zdanie, to ta skarga powinna być zamknięta, doszło do transakcji i nie chce się odmieniać ty również sam się zgodziłeś w logach jest jak piszesz że czekasz już urząd. Decyzja należy do Rconow.

Przed chwilą, Kraszek napisał:

To jest twoj błąd, ponieważ byliśmy na diagnostyce i nawet mnie nie poprosiłeś żeby wjechał. Moim zdaniem ale to tylko moje zdanie, to ta skarga powinna być zamknięta, doszło do transakcji i nie chce się odmieniać ty również sam się zgodziłeś w logach jest jak piszesz że czekasz już urząd. Decyzja należy do Rconow.

Pisałem Ci w grze jak i w skardze bardzo logiczne jest to jeżeli pojazd posiada program 999PKT to również będzie posiadać i komponenty, bez nich przecież nie osiągniesz programu 999PKT, to ze ktoś to zbugował to wiesz ja nie wiedziałem o tym mogłeś wspomnieć ze to jest zbugowane 999PKT wtedy by się patrzyło na tą sprawe inaczej.

1 minutę temu, Turbo napisał:

Pisałem Ci w grze jak i w skardze bardzo logiczne jest to jeżeli pojazd posiada program 999PKT to również będzie posiadać i komponenty, bez nich przecież nie osiągniesz programu 999PKT, to ze ktoś to zbugował to wiesz ja nie wiedziałem o tym mogłeś wspomnieć ze to jest zbugowane 999PKT wtedy by się patrzyło na tą sprawe inaczej.

Ale Turbo ja nie miałem pojęcia ze może być coś takiego jak zbudowany tuning jak już pisałem kilka razy gram od zaledwie 6 dni nigdy nie montowałem ecu v4 ani turbo v5 a tym bardziej żadnych punktów. I jak pisałem ja nie miałem ze to jest zbugowane. Takie auto już kupiłem.

2 minuty temu, Kraszek napisał:

Ale Turbo ja nie miałem pojęcia ze może być coś takiego jak zbudowany tuning jak już pisałem kilka razy gram od zaledwie 6 dni nigdy nie montowałem ecu v4 ani turbo v5 a tym bardziej żadnych punktów. I jak pisałem ja nie miałem ze to jest zbugowane. Takie auto już kupiłem.

Dla tego chciałem ugodowo odmienić się ty byś otrzymał swoje przedmioty a ja swoje aczkolwiek widzę że wolisz komplikować no to trzeba było iść na forum ja juz powiedziałem co miałem, czekam na wypowiedź RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.