Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kacper68

AK47

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 4110
Login: proxu365
Nick oskarżonego: @Kacper68
Powód skargi: Łamanie umowy zawartej w raty / Sprzedał tunera i nie spłacił mi rat / łamanie regulamin i pożyczek /
Data zdarzenia: 16.05.2021 i wstecz 
Dowody: https://imgur.com/gallery/lTOxPaL 
Opis sytuacji: Więc tak sprzedałem tunera graczowi @Kacper68 dnia 05.05.2021 . Jak w umówię ustaliliśmy minimalnie dziennie miał mi spłacać po 5k a tej opłaty nie dostawałem jedyne co dostałem to 5k. Ustaliłem z graczem prywatnie że dlatego że sprzedał tunera spłaci mi o 17 całość ale gracz nie spłacił. W dodatku gracz mnie nie poinformował że szprzedał tunera a poza tym złamał on regulamin pożyczek i rat. Cały czas przeciąga i próbował uniknąć spłaty.

Spoiler

5. Graczowi posiadającemu pojazd, który został zakupiony w systemie ratalnym zabrania się jego zbywania w chwili gdy wszystkie raty nie są uregulowane.
5.1. Odstępstwem od tego punktu jest sytuacja, w której gracz po sprzedaży natychmiastowo spłaci pozostałe raty.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/gallery/bqI3NKV

9 minut temu, Kacper68 napisał:

odzywam się o co chodzi 

Dopuściłeś się złamania regulaminu rat, niespłacając oraz sprzedając tunera którego masz w raty. Masz zamiar spłacić graczowi pozostała kwotę? Pieniądze masz skoro sprzedałeś warsztat. A w reuglaminie jest jasno napisane: 

5. Graczowi posiadającemu pojazd, który został zakupiony w systemie ratalnym zabrania się jego zbywania w chwili gdy wszystkie raty nie są uregulowane.

5.1. Odstępstwem od tego punktu jest sytuacja, w której gracz po sprzedaży natychmiastowo spłaci pozostałe raty.

Ceny warsztatów są indywidualne, tuner programowy San Fierro nigdy nie był warty 300k tylko znacznie więcej. Mogłeś się dopytać graczy co do wartości warsztatu. Skoro podjąłeś się rat musisz je teraz spłacić, dlatego jeszcze raz zapytam: Masz zamiar spłacić graczowi pozostała kwotę rat? 

1 godzinę temu, Kacper68 napisał:

ale gościu mówił mi że warsztat jest warty 700k a on jest ledwo warty 300k to jaki tu jest problem też mnie oszukał i straciłem 500k na nim 

Reasumując to że ludzię mówią ile według nich ile jest wart nie znaczy że tyle jest wart zaznaczę to że jest to najlepsza miejscówka San fierro Sam Mirek ma tunera i ma swoją cene a nie że ktoś mu powie że 200k to warte.

Po 2 przy kupnie dokładnie ci wytłumaczyłem że ludzie piszą różne oferty nawet i po 100k i trzeba to zignorować też zaznaczę że za czasów kowala jak  i jak było więcej graczy i o jednego tunera mniej z każdej kategori  to cena tego tunera była 2kk jeżel isię nie myle mg podesłać. Zobacz sobię ile cenili tego tunera gracze na forum jak sprzedawali 700-800k 

1 godzinę temu, mirek_mefedron napisał:

Ceny warsztatów są indywidualne, tuner programowy San Fierro nigdy nie był warty 300k tylko znacznie więcej. Mogłeś się dopytać graczy co do wartości warsztatu. Skoro podjąłeś się rat musisz je teraz spłacić, dlatego jeszcze raz zapytam: Masz zamiar spłacić graczowi pozostała kwotę rat? 

Czekam na odpowiedź czy masz zamiar spłacić mi moje zaległości? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.