Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

włamanie na konto

MasnyDZBEN

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Admistratorzy wczoraj o godzinie od 19 do 21 miałem 15k w bankomacie i dziś wchodzę do gry jakieś 20min temu patrzę a w bankomacie nic nie ma i w tym momencie nie wiem czy to błąd czy włamanie lecz nikt nie znał hasła proszę o pomoc (edit) do tego mam primo którego nie kupywałem

Pozdrawiam Kacperek_47

Kacperek to mój kuzyn i dał mi hasło do tego konta i dostałem bana za włamanie. Bo go wkręcałem ze ktoś ci sie włamał teraz on może powiedzieć że sie pogodziliśmy. A to zgłoszenie pisał nie świadomy. Prosze o odbanowanie. Kacperk moze wycofać o to zgłoszenie 

49 minut temu, Marcinek47 napisał:

Kacperek to mój kuzyn i dał mi hasło do tego konta i dostałem bana za włamanie. Bo go wkręcałem ze ktoś ci sie włamał teraz on może powiedzieć że sie pogodziliśmy. A to zgłoszenie pisał nie świadomy. Prosze o odbanowanie. Kacperk moze wycofać o to zgłoszenie 

Napisz to w tym dziale https://projectrpg.pl/forum/38-apelacje-od-kar/ i opisz całą sytuację. Po tym najlepiej oboje zsynchronizujcie sobie konta i nie wchodźcie na swoje(  konto kuzyna)

Dnia 16.05.2021 o 14:38, Marcinek47 napisał:

Marcinku ja to traktuje jak włamanie i po 1 nie powiedziałbym że wszystko jest dobrze włamałeś mi się na konto po czym zrobiłeś kilka złych rzeczy

Dnia 16.05.2021 o 15:27, czeslawmuwi napisał:

Napisz to w tym dziale https://projectrpg.pl/forum/38-apelacje-od-kar/ i opisz całą sytuację. Po tym najlepiej oboje zsynchronizujcie sobie konta i nie wchodźcie na swoje(  konto kuzyna)

też mam takie zdanie ale pan Marcinek nie chce odać 18k za które kupił mi auto które kosztuje 2k a i jeszcze powiedział mi sprzedaj to no to ja to sprzedam za max 7,500 a on dał 18k no kurde

1 godzinę temu, Kacperek_47 napisał:

też mam takie zdanie ale pan Marcinek nie chce odać 18k za które kupił mi auto które kosztuje 2k a i jeszcze powiedział mi sprzedaj to no to ja to sprzedam za max 7,500 a on dał 18k no kurde

Ze zwrotem pieniędzy może być większy problem ponieważ musiałbyś wyciągnąć logi z komputera kuzyna, lub/i poprosić któregoś z ARCON o logi dawniejsze. Lecz tak jak kolega wyżej napisał, polecam włączyć logowanie dwuetapowe, gdy ktoś zaloguje się z innego serialu niż Twój będzie zmuszony podać kod który masz Tylko Ty a wszystko dokładnie opisane jest tu: https://projectrpg.pl/topic/1558-🔐-zapewnij-bezpieczeństwo-swoich-kont-oficjalne-zalecenia-projectrpg/

Dnia 15.05.2021 o 22:39, Kacperek_47 napisał:

Witajcie Admistratorzy wczoraj o godzinie od 19 do 21 miałem 15k w bankomacie i dziś wchodzę do gry jakieś 20min temu patrzę a w bankomacie nic nie ma i w tym momencie nie wiem czy to błąd czy włamanie lecz nikt nie znał hasła proszę o pomoc (edit) do tego mam primo którego nie kupywałem

Pozdrawiam Kacperek_47

Podaj serial, z którego korzystasz. 

Dnia 16.05.2021 o 14:38, Marcinek47 napisał:

marcinku ja ci hasła nie podawałem i tak wgl skąd je miales

11 minut temu, Sky napisał:

Hasło musiało być podane, ponieważ na serialu widnieją tylko i wyłącznie 2 bezbłędne logowania, więc hasło za pierwszym i drugim razem zostało wpisane prawidłowo.

tak wyjaśniłem to z tym graczem bo to mój kuzyn ja po prostu podałem mu hasło do fb a ja mam wszędzie(prawie)  takie same hasła i sugerował się na tym haśle i zgadł ale już sobie to wyjaśniłem i po prostu chciał zrobić na mnie pranka że niby włamanie ale już jakby nie ma tematu dziękuje z odpowiedz i pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.