Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Xerio

Kiper

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6397

Login:  Kiper
Nick oskarżonego: Xerio
Powód skargi: Nie oddanie pieniędzy na czas
Data zdarzenia: 23.04.2021r
Dowody:

Spoiler

1693587559_Beztyt21uu.thumb.png.95964132a06b821e1fba275509719418.png1343874709_Beztytuu.thumb.png.7434f3c857ecf0869080f5747cdb34cb.pngmta-screen_2021-04-23_09-34-54.thumb.png.ca6cfa3bbccd2ca4439680442b209a86.png

Opis sytuacji:  Pożyczyłem dla gościa 80k miał oddać w terminie 2tygodni nie wywiązał się z tego bo podobno(nie miał komputera) dlatego dałem mu jeszcze tydzień po tygodniu ziomek pisze mi że jego brat miał jego konto na dsc i niby w grze też także załączyłem tutaj wypowiedzieć wielkiego gracza który nie wiem co próbuje zdziałać.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  Jest on umieszczony w spojlerze

Cześć, właśnie wracam z weryfikacji logów. Wygląda na to że faktycznie doszlo do przelewu na kwotę 80.000$ na konto gracza Xerio.

Na podstawie trzeciego punktu regulaminu pożyczek i rat:
3. Gracz pożyczający gotówkę ma prawo do naliczenia kosztów pożyczki, lecz nie mogą one przekraczać 20% kwoty pożyczki.

Daję czas do jutra (23:59) na spłatę pieniędzy. Można to zrobić za pośrednictwem komendy /daj Kiper 96000 lub za pośrednictwem banku znajdującego się w Los Santos pod splotem autostrad. Przypominam, by przelew był na UID 6397.
Potwierdzenie przelewu proszę zamieścić pod skargą w postaci załącznika.

Dodatkowo upominam gracza @Kiper by na następny raz dokładnie przeliczył kwotę oprocentowanej doliczki jaką ustala przy pożyczaniu pieniędzy. 🙂

4. W przypadku niewywiązania się z umowy osoby posiadającej dług - Administracja serwera nie zwraca pozostałej niespłaconej kwoty, zadłużony gracz otrzymuje bana, a warunkiem odbanowania jest spłata długu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.