Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na qLn

nz.brisuu

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 7867
Login: zxcv
Nick oskarżonego: @qLn
Powód skargi: Oszustwo na tuning samochodu
Data zdarzenia: Przedwczoraj chyba
Dowody: Są logi jeśli zdołam znaleźć dam
Opis sytuacji: Wymieniałem się z graczem, pisał że tampa jest 2.7 pb ecu i d3 gdy się spytał o tuning mojego auta jakie mam ecu napisałem że v4 gdy ja go się spytałem jakie ecu ma tampa odpisał ecu v4. Lecz niestety po transakcji okazało się że auto posiada ecu v1 bez programu, gracz po wymianie od razu zmienił nick z BrataN na qln żebym się nie zorientował że to on 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @qLn

Dobra teraz moja wypowiedź. Kupiłem taka tampe i chłop pisał, że ecu c4. Tak jest to moja wina przyznam się nie będę leciał w kulki. Właśnie teraz ja i brisu dostaliśmy nauczkę, żeby sprawdzać tuning aut przed wymiana lub kupna pojazadu. Moja propozycja jest taka, że @Brisu_ demontuje ecu i dopłacam mu na ecu v4. Brisu czekam na twoją odpowiedź na moją propozycje

12 godzin temu, qLn napisał:

Dobra teraz moja wypowiedź. Kupiłem taka tampe i chłop pisał, że ecu c4. Tak jest to moja wina przyznam się nie będę leciał w kulki. Właśnie teraz ja i brisu dostaliśmy nauczkę, żeby sprawdzać tuning aut przed wymiana lub kupna pojazadu. Moja propozycja jest taka, że @Brisu_ demontuje ecu i dopłacam mu na ecu v4. Brisu czekam na twoją odpowiedź na moją propozycje

Rozumiem, ja aktualnie mam perma, odlicz sobie wartość ecu v1 czyli chyba 10k. Czyli jeśli ecu v1 kosztuje 10k dajesz mi 15k i przelewasz do banku uid 7867, jeśli tak zrobisz i dasz dowód możemy się dogadać 😄

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.