Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Brisu_

Osa.

Rekomendowane odpowiedzi

UID:18525
Login: Polok
Nick oskarżonego: Brisu_
Powód skargi: Nie spłacenie długu
Data zdarzenia: Od 06.04.2021 do dziś
Dowody: 456873422_Zrzutekranu(22).thumb.png.3269e1ef7e996e70aae5d0eed12b341e.png
Opis sytuacji: Gracz miał mi spłacić dług, lecz kilka dni przed spłaceniem dostał perma, później gdy został gracz odbanowany to dałem mu czas do piątku i spłacił raty
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie wchodzi na forum, nie ma go aktualnie na serwerze 

Siemano, tak no mam ten dług dostałem perma potem mi go zdjęli wszedłem na serwer i zostałem oszukany, wczoraj miałem wypadek i trochę jestem oszołomiony i nie zdołam przez jakiś czas wejść na serwer, na pewno będę chciał powrócić, póki co na serio nie mogę.

Rozmiem, w takim razie zostajesz zbanowany permanentnie w związku z niedotrzymaniem umowy.

W momencie, gdy dojdziesz do "pełni sił" napisz w dziale apelacji o unbana. Tam otrzymasz dalsze informacje 😉 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.