Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana witam skarga na gracza zhx

bosar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chcialem napisac skarge na gracza o nicku zhx ktory kupil ode mnie auto o wartosci 125k to bylo jakos z 2 tygodnie temu umowilismy sie tak ze na 1 rate da 80 k na drugi dzen mial dac 20 k a  potem 7 dni po 5 k gdy zostalo mu do splaty 15 k nie odpisywal mi na wiadomosci , posiadam jego potwierdzenia na to ze bedze splacac raty drwala, miłą atmosfere i konkursy! 
OG Pawelek: Sprzedam sultana bez licznika baku i nitra za 550k do nego!
Gracz Dawcio* został wyciszony na 3 godziny przez PaiR., powód: Brak kultury, ochłoń 
<< [197] zhx: Podac?
OG .TrapshitXyz.: sell Flash pft brakuje porzeszeń baku nitra licznik Lub wymiana
OG MirasHandlarz: ⓘ Sprzedam Moonbeam ID 756 i 856|Previon ID 1364 Zółte lampy|
OG TreQ: [W] buffalo 3.7pb /pm TreQ
OG Szymrek7: Cheetach 3.8! | Freewayera FT
OG TiGeR: Sprzedam Waltona id 83 D 14 NS /pm 202
>> [197] zhx: to jest wystawiony za 125 k tera dasz 90 = 35 podzelic na 5 o wychodzi 7 to po 7 dni codziennie dawal bys mi po 5k
<< [197] zhx: to dawaj teraz za 80 i zaraz podje 10k zarobie
OG jasiupl: kupie cos do 800k
<< [197] zhx: serio zalezy mi
OG SzefuncioSkladu: Sell baze na ok 1k aut , na rądzie w lv cena do ustalenia
OG flawor: {S} perek PB id 579 pft brak baku,nitra,lampek,LPG
OG xYeti:  Zapraszam Do Tunera Wizualnego Blubeberry [Środek mapy,obok drwala] Miła Obsługa i dużo zadowolonych klientów! Jedziesz? Pisz! /pm 
G> waszKOKOSIK: przyjmie ktos zgloszenie?
OG Aron42: Sprzedam Ranchera z body/Ranchera/Boxa/Majestica
<< [197] zhx: Zrob sobie screany ze wszystkiego
>> [197] zhx: to zarabiaj ja poczekam podja dsc
<< [197] zhx: i bedzie spoko
G> waszKOKOSIK: satc
OG Adrian0pl0: S/W SENTINELA 2.3 NAJLEPEJ ZA BOXVIELLA
Gracz tobiasz otrzymał ostrzeżenie od Krychu, powód: Uberujesz? Napraw się.                 

oto czat po tym jak zostala dokonana wymiana image.png.68d928b47aba4ca85c574662fa495343.pngimage.png.64d3edc6e9130246a2478b85aef9e1ea.pngimage.png.392c6f1806b1faf4956583c24951c422.png wiecej ss moge przyslac potem bo troszke ich jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.