Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Kiedyś willa, dziś restauracja - Wywiad z właścicielem

CeglaXD

Rekomendowane odpowiedzi

wPCJhyv.png

naTqDnE.png

Witajcie, dziś Wam przedstawię metamorfozę z luksusowej willi, na 5-gwiazdkową restaurację, w artykule tym również zaprezentuje wywiad z właścicielem owej restauracji.
Zapraszam do czytania.

VDgjwdI.png

Wszystko rozpoczęło się w roku 1993, kiedy to bogaty 20-latek, Lee Williams postanawia zakupić działkę w centrum miasta, a dokładnie w okolicach Ocean Flats, tam też po kilku latach powstaje jego luksusowa willa, gdzie mieszka przez blisko 15 spokojnych lat.
17 lat po rozpoczęciu nowego wieku, mianowicie wieku 21, a roku dokładnie 2018, Lee postanawia opuścić swoją willę, na korzyść swojej nowej willi, znajdujące się na Vinewood w Los Santos.
Willa w październiku tego samego roku, zostaje wystawiona na sprzedaż, po 4 miesiącach w styczniu, willa zostaje kupiona przez kobietę, miała ona na imię Mia.
Mia, z okazji na sentyment do swojego byłego domu, postanowiła że to nie będzie jej poprzedni dom tylko obecny, a ten lokal zagospodaruje inaczej, w ostateczności rozpoczyna się remont, a luksusowa willa, ma zostać zamieniona na restaurację.
Mija 8 miesięcy, równo rok od daty wystawienia budynku na sprzedaż, zostaje on zagospodarowany na restaurację.
KCQy8ZT.gif
Biznes gastronomiczny nie mógł się wybić przez blisko 2 miesiące, lecz później rozpoczął się przełom, Mia postanawia wtedy oddać biznes w ręce swojego chłopaka, gdyż sama nie mogła znieść faktu, że wydała pieniądze w tak zwane błoto.
Jej chłopak Jeremy, obrócił wszystko o 180 stopni, a biznes rozpoczął prosperować niczym jedne z topowych restauracji.
Według informacji jakie dostałem, zarobili oni w rok około 1,500,000$, co stanowi miesięczny zysk około 125,000$, patrząc na to, że pracowników było 8, pieniądze były całkiem niezłe na głowę.
PVhvzQr.gif
Biznes kwitnie aż do dziś i dalej zarabia on dobre pieniądze, a przede wszystkim, dania w nim są smaczne, a wnętrze lokalu cudowne.
 taHpzbD.gif
Gzqqb1L.png

Miałem przyjemność zamienić kilka zdań z właścicielem lokalu, Jeremym.
R- Redaktor @CeglaXD            W- Właściciel lokalu, Jeremy

R- Witam, czy Pan to Jeremy, który wzniósł tą restaurację w górę?
W- Zgadza się, w czym mogę pomóc.
R- Jestem Redaktor w Project News, mógłbym zadać kilka pytań odnośnie do sukcesu restauracji?
W- Jak najbardziej, proszę pytać śmiało.
R- Rozpocznijmy od momentu, kiedy przejąłeś ten lokal, co czułeś kiedy go przejmowałeś, oraz czy sądziłeś że odniesie on tak wielki sukces?
W- Czułem jednocześnie smutek, jak i zadowolenie, raz było mi przykro, że mojej dziewczynie nie udało się rozwinąć biznesu, a z drugiej, że to moja życiowa szansa. Odnośnie do sukcesu myślałem, że będzie on mniejszy, lecz na szczęście nie miałem racji i rozwinął się on w takim stopniu, że jest on rozpoznawalny w całym stanie San Andreas.
R- Dlaczego to odniosło taki sukces? Jak tego dokonałeś?
W- Powiem szczerze, że zmiana rodzaju dań było strzałem w dziesiątkę, za czasów prowadzenia restauracji przez moją żonę kuchnia była typowa, fast-foody i tym podobne, lecz ja postanowiłem postawić na klasyczne dania, z każdego z państw, a tu jedno z najbardziej poznawalnych dań Francji, Włoch i tak dalej.
R- Niesamowite, a jak twoje relację z Mią?
W- Są jak najbardziej dobre, dzięki restauracji nasze relacje się umocniły, więc jak na razie tak jak już powiedziałem, jest dobrze.
R- Dobrze, w takim razie ode mnie to już wszystko, życzę miłego dnia.
W- Również dziękuję, miłego dnia.

NFAS945.png

Autor: @CeglaXD
Korekta: @AlimentoS
Grafiki: @keczupek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.