Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Urodzinowa licytacja magazynów - 30.04.2021

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

JgWNrsK.gif

W ostatni piątek (30.04.2021) odbyła się seria eventów z okazji pierwszych urodzin naszego pięknego serwera. Jednym z nich była licytacja magazynów z tajemniczą zawartością! Zapoznam was dziś z jej wynikami!

5V20MaL.png

Magazyn nr. 1

qahKwVt.png

Pierwszy magazyn zaskoczył nas chyba najmocniej, ponieważ znajdował się w nim pojazd marki Turismo id 17297! Szczęśliwcem, który wylicytował ten magazyn za 860.000$ był @Norbercik! Szczerze gratuluję szczęścia.

5V20MaL.png

Magazyn nr. 2

t6UFWlR.png

W magazynie drugim, który został sprzedany za 850.000$ graczowi @Jajkovariusz ukryty był Perennial id 17296  z lampkami oraz felgami!

5V20MaL.png

Magazyn nr. 3

JG40R5s.png

Ten magazyn był dla nas wielką niespodzianką ze względu na to, że ukrywał się w nim jedyny na serwerze Kart o id 17294! Osobą, która zakupiła magazyn był @Przemo* wydając dokładnie 1.010.000$!

5V20MaL.png

Magazyn nr. 4

ej5wD6U.png

W czwartym magazynie wylicytowanym przez @StunterHere za 1.300.000$ skrywało się Buffalo z Bodykitem Hellcat o id 17298!

5V20MaL.png

Magazyn nr. 5

beSyM2q.png

W ostatnim magazynie na szczęśliwca czekała nie lada gratka - NRG-500 o id 56! @DanieLLooSsS wylicytował ten magazyn za dokładnie 1.410.000$!

5V20MaL.png

Po zakończeniu wydarzenia przeprowadziłem wywiad z jednym z mieszkańców San Andreas dotyczący jego przebiegu.

Z6PvFnV.png

R - Redaktor @Rafaal M - Mieszkaniec

R: Witam, z tej strony Supervisor Rafaal z Project News. Chciałbym zadać Pani kilka pytań dotyczących ostatniej licytacji.

M: Dzień dobry, proszę zaczynać.

R: A Więc tak... Jak podobało się Pani całe wydarzenie?

M: Było bardzo ciekawe, co prawda nie było mnie stać na wylicytowanie żadnego z tych magazynów, ale było bardzo fajne?

R: Co uważa Pani, za najciekawszy moment licytacji?

M: Moim zdaniem - Kart w 3 magazynie był ogromnym zaskoczeniem, nie spodziewałam się tego pojazdu na licytacji.

R: Czy chciałaby Pani, aby takich wydarzeń odbywało się więcej w przyszłości?

M: Jasne, ostatnie dwie licytacje spodobały mi się do tego stopnia, że podjęłam decyzję na przygotowaniu się na następną, o ile się odbędzie.

R: Dziękuje bardzo za odpowiedzi. Do następnego.

5V20MaL.png

Podsumowanie

Urodzinowa licytacja magazynów na pewno zaskoczyła wiele osób, co prawda nie każdy być może jest zadowolony z jej wyników, ale miejmy nadzieję, że w przyszłości odbędzie się więcej tego typu wydarzeń.

Autor: @Rafaal
Grafika: @kepuszek
Korekta: -

1191460694_koniecartykuu.png.14c2417cb6ea848b0a676588fe802376.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.